MENUMENU

Ovdje ide tekst o Berlitz jezičnim seminarima za građane!!!

S Berlitzovim seminarima o međukulturnoj komunikaciji

Ključni element u korporativnom uspjehu je komunikacija a u današnjem globalnom svijetu, međukulturna komunikacija je od izuzetne važnosti. Berlitz je razvio seminare o međukulturnoj komunikaciji koji su osmišljeni kako bi poboljšali vaše razumijevanje o temi i dali vama alat koji vam treba kako biste bili uspješnji u vašoj kompaniji. Seminari se održavaju kod vas u firmi s vašim zaposlenicima, i možete također imati mini-seminare u trajanju od četiri sata. Polaznici završavaju tečaj s većim razumijevanjem za međukulturnu interakciju, što ih pretvara u zaposlenike s većom kompetencijom i uspjehom.

Postignite više ciljeva odjednom

Svi su Berlitz seminari dizajnirani na modularnom načinu što im omogućuje da se kombiniraju s drugim dijelovima Berlitzova portfelja. Jedna popularna opcija je održavanje seminara na stranom jeziku, što daje polaznicima priliku da povećaju svoje razumijevanje međukulturne komunikacije dok u isto vrijeme uče kako bolje komunicirati na ciljanom jeziku. Ova je metoda učenja korisna za one koje imaju više ciljeva nap utu prema uspjehu. 

Idealno za cijelu tvrtku

Svaki se Berlitz seminar prilagođava za određene polaznike. To znači da su teme relevantne vašoj industriji, ali isto tako znači da se sadržaj seminara može mijenjati ovisno o hijerarhiji polaznika unutar tvrtke. U skladu s tim, Berlitz seminari o međukulturnoj komunikaciji su jednako idealni za visokopozicionirane menadžere, zaposlenike na srednjoj razini, i ljude na početku karijere.

Druge vrste seminara

Uz seminare o međukulturnoj komunikaciji, Berlitz također nudi seminare o Vodstvu & strategiji i Upravljanje projektima & tehnikama rada. Berlitz ima više od 60 tema iz širokog spectra industrija, i sve se razne teme mogu slobodno kombinirati kako biste bili sigurni da vaš seminar dodiruje sve točke koje su vam potrebne. U kombinaciji sa stranim jezikom, Berlitz seminari učine puno kako biste unaprijedili svoje profesionalne težnje.

Kontaktirajte svoj lokalni Berlitz centar danas kako biste dobili više informacija o organizacji seminara za vašu tvrtku ili odjel. Nećete se razočarati s onim što usvojite na seminaru.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch

Certifications

ISO certifikat