MENUMENU

Telefonska poduka

Učenje novog jezika nikad nije bilo lakše (a Skype???)

Naši telefonski tečajevi daju vam mogućnost individualnih poduka s trenerom bez obzira gdje se nalazili. Sve što vi morate napraviti je rezervirati tečaj, obavijestiti nas o svojoj lokaciji te odgovoriti na telefon, izuzetno fleksibilna opcija za zauzete profesionalce. Online platforma će vam omogućiti da potvrdite ili otkažete obveze po želji. Rad s trenerom prema ciljevima koje ste već odredili jamči vam ogromni napredak u kratkom vremenu.

Prednosti telefonskih tečajeva

  • Lekcije uživo na bilo kojoj lokaciji s fiksnom mrežom
  • Intenzivna, personalizirana poduka
  • Korisni online alati
  • Poduke jezika na web pregledniku
  • Prikladno za sve razine znanja

Berlitz online ne zahtjeva nikakvu softversku instalaciju, jednostavno otvorite stranicu na web pregledniku i započnite. Pomoćnik za pisanje, rječnik, prevoditelj i govorni trener/ica su korisna pomagala koja će vam poboljšati rječnik i sposobnosti pisanja na željenom jeziku. Bez obzira na kojoj razini započnete Berlitz ima odlične materijale koji su dizajnirani da brzo i učinkovito poboljšaju vašu tečnost.

Online alati

U Berlitzu smo proveli opsežna istraživanja i sakupili informacije od 218 opisa radnih mjesta i 600 tema isključivo za razna zanimanja. To vam jamči da će te dobiti relevantne materijale z vaše jezične ciljeve. Uz navedene personalizirane materijale, ovaj berlitz tečaj također uključuje:

  • Učenje vijesti

Učenje vijesti se sastoji od članaka i videozapisa iz vašeg poslovnog sektora te područja interesa.

  • Učenje pomoću brzih izvješća

Ove petominutne lekcije vam se šalju putem emaila od ponedjeljka do petka i uče vas o gramatičkim greškama, idiomatskim frazama i daju vam savjete kod izbjegavanja uobičajenih pogrešaka.

  • Telefonske lekcije uživo

Nazovite putem fiksne linije za osobne poduke s Berlitz trenerom/icom koji/ja će vas motivirat i usmjeriti prema ostvarenju vaših osobnih ciljeva.

Mješoviti tečaj vam jamči čvrstu osnovu za učenje novog jezika i poboljšanja kod tečnosti. Štoviše, fleksibilnost tečaja vam omogućuje da učite svojom brzinom na bilo kojoj lokaciji. Kontaktirajte svoj lokalni Berlitz centar i iskoristite ovu  izvrsnu priliku za učenje jezika.

Za sva pitanja o našim uslugama ili proizvodima, molimo kontaktirajte nas.

Telefonske lekcije

Otkrijte jedan od najfleksibilnijih načina učenja novog jezika!

Pogledajte videozapis sada >>>

Follow Berlitz Zagreb
Get in touch
Certifications

ISO Certifikat