MENUMENU

Radionice poslovnih vještina – dio starog teksta

Posjet američkom kupcu, pregovaranje s talijanskim  dobavljačem, večera s njemačkim partnerom, rješavanje reklamacija s arapskim proizvođačem. Stručno i profesionalno. Razmislite, nije li to nešto što ste već davno htjeli savladati?

U skladu s rastućim potrebama za upotrebom stranih jezika u poslovnim i društvenim situacijama, Berlitz je razvio široku lepezu radionica poput projekt menadžmenta, vještina rukovođenja, bankarstva, prava i financija, prodaje, medicine, ekologije, interkulturalnih vještina i preko 40  drugih.

Berlitz također pomože polaznicima u pregovaračkim strategijama, prezentacijama, sudjelovanjem na sastancima, razgovorima za posao ili pisanjem poslovnih dopisa i e- mailova.

The Best of Business – Berlitz Poslovne Radionice

Tko želi sa samopouzdanjem djelovati na međunarodnoj razini, nauči cijeniti vrijednost efikasnog treninga – a na Berlitz Poslovnim Radionicama nauči raditi i prikazati sebe u stručnom svijetlu na njemačkom, engleskom ili francuskom. Ovo visoko inovativno rješenje s praktičnim relevantnostima i sa radionicama koji su potpuno prilagodljivi bilo pojedincu, bilo temi, jasno pokazuje dodatnu vrijednost i dobivene visokokvalitetne rezultate. Na taj se način osigurava da su polaznici spremni za profesionalne izazove pred njima.

Kako bismo osigurali trajne efekte radionica, Berlitz također nudi intenzivnu podršku poslije radionica – tako da napredak postignut u radionici može stvoriti jaki temelj za dugotrajan poslovni uspjeh.

Postoji široki spektar dostupnih otvorenih radionica i treninga, uključivši poslovno dopisivanje, poslovne prezentacije, pravni engleski, ljudski resursi i prodaja i nabava.

Napravite radionice po svojoj mjeri: za područje koje je Vama potrebno i u terminima i intenzitetu koji želite.

Radionice se mogu organizirati kao 1-dnevne, 2-dnevne, ili rasporedom po potrebi.

INDIVIDUAL INSTRUCTION
VAŠE PREDNOSTI
  • Kompaktna i fokusirana jezična poduka;
  • Interaktivni zadaci, vježbe igranja uloga i simulacije;
  • Kvalificirani instruktori koji su izvorni govornici;
  • Male grupe s 4 do 8 sudionika;
  • Radionice su prilagođene prethodnom znanju sudionika.

Radionice su u ponudi za sve dostupne jezike. Za više informacija nazovite jezičnog savjetnika

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch

Certifications

ISO certifikat