1. Početna
  2. Berlitz kao poslodavac

BERLITZ KAO POSLODAVAC

 

ZAPOSLI SE U BERLITZU – VODEĆOJ SVJETSKOJ KOMPANIJI

Berlitz nije samo jezična škola. S tradicijom izvrsnosti, koja seže u prošlost više od sto godina, naša strast i zanos motiviraju polaznike u njihovu uspjehu. Trajne inovacije osiguravaju upotrebu najboljih materijala i metoda koje se koriste u svim našim centrima diljem svijeta. Status najboljih rezultirao je prepoznatljivim brendom sa širokom ponudom usluga. Berlitzova velika baza klijenata s različitim poljima interesa dokazuje da je privlačan velikom udjelu globalne populacije.

 

UNUTAR BERLITZA / ili FUNKCIONIRANJE UNUTAR BERLITZA

Berlitz je visoko cijenjena tvrtka koja je postala vodeći svjetski pružatelj jezičnih usluga. Zaposlenici, kao i polaznici, osjete pogodnosti Berlitzove fleksibilne upravljačke strukture koja im ostavlja više vremena da se usredotoče na ono što je zaista važno – zadovoljstvo klijenata. Bez obzira na svoju poziciju u Berlitzu, svatko može očekivati da će biti uključen u različite aktivnosti. Berlitz svojim zaposlenicima također daje autonomiju i povjerenje u donošenju brzih odluka.

 

PRIDRUŽI SE TIMU STRASTVENIH PROFESIONALACA

Od svake osobe koja radi u Berlitzu očekuje se stručnost, suradnja i strast! Posao se mora obavljati sa strašću kako bi tvrtka pružila usluge koje klijenti i očekuju. Veliko obilježje Berlitzova tima, koje se posebno njeguje, multinacionalna je i dinamična atmosfera koja posao čini zabavnim i zbog koje se svi zaposlenici osjećaju kao dijelom Berlitz obitelji.

Bez obzira na poziciju, Berlitz za svakog svog novog zaposlenika osigurava temeljitu obuku, svu potrebnu podršku te mnoštvo prilika za profesionalni razvoj.

Prepoznajte i iskoristite mogućnosti: Dobro došli u tim!

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch