Corporations Individual instruction
  1. Početna
  2. Materijali uz tečaj

Izvrsni materijali za još bolje studente

Berlitzovi materijali sadrže raznolike aktivnosti za unapređenje Vaših jezičnih vještina

Materijali na kojima se tečajevi temelje jedna su od najvažnijih odrednica bilo kojeg nagrađivanog jezičnog programa. Berlitz ima širok raspon jezičnih aktivnosti koje podupiru učenje jezika uz zabavu. Tajna uspjeha Berlitzovih materijala leži u posvećivanju važnosti ažuriranja materijala kako bi uvijek bili aktualni te ukorak s privatnim i poslovnim zahtjevima klijenata. Osim pismenih, postoje audio i videomaterijali kao i različite online jezične aktivnosti. Berlitz Vam pruža mogućnost kombinacije svega navedenog dajući fleksibilnost koja Vam je potrebna da održi Vašu motivaciju i unaprijedi jezične vještine. 

Učite li engleski u Berlitzu, susrest ćete se s pregršt korisnih materijala

 

  • Knjiga za tečaj sadrži autentične i živopisne tekstove i zadatke koji će Vam privući pažnju i usredotočiti na svijet koji Vas okružuje. Uz knjigu dolazi i CD koji možete slušati kod kuće ili na putu do posla kako biste vježbali izgovor, slušanje i razumijevanje.
  • Pripadajući web-program pruža dodatnu online podršku. Tu ćete pronaći gramatičke vježbe, vježbe vokabulara, zabavne igre učenja, forume na kojima možete komunicirati s ostalim Berlitzovim polaznicima i instruktorima, vježbe izgovora, poslovni engleski i još mnogo toga.
  • Dodatni materijal uključuje Berlitzov časopis za učenje engleskog jezika u kojem se nalaze zanimljivi članci koje su pisali i američki i britanski autori. Časopis Vas dodatno izlaže rječničkom i stilskom bogatstvu engleskog jezika. 

VOLE IH I POLAZNICI I UČITELJI

Izbor materijala u ponudi, koji kombinirate s izvrsnom metodom podučavanja i materijala koji Berlitzovi instruktori koriste na nastavi garantiraju Vam uspjeh u svladavanju novog jezika.

Kontaktirajte Berlitz jezični centar kako biste dobili sve potrebne informacije te došli korak bliže ostvarenju svojih ciljeva!

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch