Corporations Individual instruction
  1. Početna
  2. Kako se prijaviti

KORACI K USPJEŠNOM PROCESU PRIJAVE

SAZNAJTE VIŠE O TIJEKU PRIJAVE ZA POZICIJU U BERLITZU

Prijavljivati se za nove poslove nije toliko jednostavan proces i mi u Berlitzu poštujemo vrijeme i trud koji ste uložili kako biste pronašli odgovarajuću poziciju. Upravo zato, pažnju pridajemo svakoj pristigloj prijavi i brzo odgovaramo svima koji svoje zaposlenje traže u Berlitzu. Nakon što ste uspješno predali svoju prijavu, slijede tri intervjua – jedan telefonom i dva osobno. Sljedeći je korak potpisivanje ugovora.

 

Pregled Berlitzova procesa zapošljavanja

PREDAJA PRIJAVE

Nakon što ste se prijavili za jednu od pozicija objavljenih na našem portalu za zapošljavanje i nakon što smo zaprimili Vašu prijavu, naš će tim u ljudskim resursima pažljivo pregledati priloženu dokumentaciju. Ona svakako treba sadržavati molbu s motivacijskim pismom i životopis. Važno nam je da prepoznamo zašto želite raditi u Berlitzu, zbog čega ste kvalificirani za traženo radno mjesto i što očekujete od nas kao poslodavca.

INTERVJU TELEFONOM

Ako ste prihvatljiv kandidat za traženu poziciju, bit ćete pozvani na intervju telefonom. Ova početna komunikacija prilika je da se bolje upoznamo. Možete iskoristiti priliku da objasnite što Vas je motiviralo da se javite na Berlitzov natječaj, zašto se radujete novim poslovnim izazovima, koje su Vaše jake strane i što očekujete od nas. Ovdje bi bilo dobro razgovarati o početku rada, očekivanim primanjima te svim ostalim pitanjima koja imate o poziciji za koju se prijavljujete.

INTERVJU UŽIVO

Oboje smo uvjereni da biste bili dobar član Berlitzova tima? Tada je vrijeme da se osobno upoznamo. Intervju će se održati u centru koji je i raspisao natječaj. To, dakle, podrazumijeva da ćete imati priliku upoznati svog potencijalno novog šefa. Cilj ovog sastanka je da svi steknemo osobne dojmove te da budemo sigurni da imamo realna očekivanja jedni od drugih. Pozivamo Vas da postavite koje god pitanje imate. Nakon ovog sastanka, vrijeme je odluke – i za nas i za Vas!

 

Imate li dodatnih pitanja ili ste spremni prijaviti se? Kontaktirajte svoj lokalni Berlitz centar za više informacija.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch