Jezični programi za poslovne korisnike
  1. Početna
  2. Edukacije za tvrtke

Jezični programi i edukacije za tvrtke

Berlitz je izuzetno posvećen specifičnim potrebama tvrtki. Pružamo široku paletu poslovnih i jezičnih programa i međukulturne obuke, a konkretan tečaj kreirate sami uz pomoć naših odličnih specijalizacija. Od odabira specifičnog sadržaja treninga, termina, intenziteta, virtualnog uživo ili uživo predavanja, u našem centru ili kod Vas, u charter grupama, individualno ili online — opcija je mnogo. Tvrtke diljem svijeta cijene činjenicu da Berlitz nudi više programskih mogućnosti i više načina učenja nego i jedna druga organizacija koja se bavi poslovnom i jezičnom podukom.

Tijekom godina iskustva u svim poslovnim segmentima Berlitz je razvio čitav niz materijala koji obrađuju od općih poslovnih tema do tema specijaliziranih za konkretne poslove, djelatnosti ili institucije. Najveća je prednost Berlitza da svoj tečaj možete krojiti i kombinirati sadržaje po vlastitim željama i potrebama.

Bez obzira koju opciju odaberete, Vaš će se trener koristiti Berlitz metodom kako bi brzo i učinkovito postigli poslovne i jezične ciljeve. Obratite se lokalnom Berlitz centru za poslovne edukacije i tečajeve stranih jezika koje vode kompetentni Berlitz instruktori i predavači.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Berlitz metoda

Učenje jezika na aktivan i prirodan način.

Saznajte više >

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch