1. Početna
  2. Edukacije za tvrtke
  3. Virtualni individualni trening

PREDNOSTI JEDAN-NA-JEDAN ONLINE TRENINGA UŽIVO

Virtualni individualni tečaj

U današnjem ubrzanom svijetu Berlitz Vam olakšava ostvarenje profesionalnih jezičnih ciljeva. Berlitz virtualni individualni trening optimalan je način da se jezična edukacija uklopi u Vaš raspored, čak i onda kada Vaš posao zahtjeva puno putovanja. Sve što trebate kako biste sudjelovali u nastavi je internet veza; jednostavno se ulogirajte i sastanite sa svojim online instruktorom u Berlitzu i dogovorite individualan sat. Potpuno uranjanje u Vaš ciljani jezik učinkovito i brzo poboljšava Vaše znanje, a online učenje omogućava ostvarenje ciljeva bilo gdje na svijetu.

Motivirano učenje

Berlitz metodom® potpuno uranjate u ciljani jezik — konverzacijom i komunikacijom sa svojim instruktorom usvajate gramatičke strukture i učite novi vokabular. Štoviše, govorit ćete minimalno 50 % vremena tijekom nastave, što jamči brze rezultate.

Trening se sastoji od tema relevantnih za Vaš posao i interese, što će Vas dalje motivirati da upijete jezik što je brže moguće. To znači da možete vježbati svoje vještine i izvan virtualne učionice jer sve što naučite relevantno je u Vašem svakodnevnom privatnom i poslovnom životu.

VIRTUAL INDIVIDUAL INSTRUCTION

PREDNOSTI ONLINE INDIVIDUALNIH TEČAJEVA

  • Virtualni individualni trening uživo može biti bilo gdje na svijetu gdje imate pristup internetu
  • Instruktor je izvorni govornik s poslovnim iskustvom
  • Definiran plan nastave, provjere napretka i ispiti kako biste mogli pratiti ostvarenje ciljeva (za mjerljiv uspjeh)
  • Fleksibilni termini nastave

USPJEH U UČIONICI = USPJEH NA POSLU

Virtualni individualni trening stranih jezika nudi poduku na odabranom jeziku uz dodatnu prednost jer ne morate nikamo putovati za svaku lekciju. To oslobađa dosta vremena i omogućava dostizanje jezičnih ciljeva, a da se ne morate odreći drugih područja u svome profesionalnom ili privatnom životu. Kako ubrzano raste samopouzdanje korištenja novog jezika, primijetit ćete da se to samopouzdanje odražava i u Vašem profesionalnom životu, a Vaše nove ili poboljšane vještine otvaraju i nova vrata na poslu.

Kontaktirajte svoj lokalni Berlitz centar za više informacija.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

BERLITZ INSTRUKTORI

Vrhunski instruktori su osnova učinkovitog iskustva s učenjem.

Saznajte više >

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch