MENUMENU

Jedinstvena Berlitz metoda®

Učenje jezika na aktivan i prirodan način

Od 1878. godine Berlitz metoda® je jedna od najučinkovitijih i najdopadljivijih metoda za uspješno učenje novog jezika. Bez obzira na godine, privatne ili profesionalne razloge – učenici jezika diljem svijeta vole našu metodu. Ovaj intuitivni i razgovorni stil nastave ne samo da je napravio revoluciju u metodi učenja jezika, nego je postao standard za stjecanje vještina govorenja stranih jezika te je ostao temelj učenja naše tvrtke.

 

Optimalni uvjeti za Vaš osobni uspjeh u učenju jezika

U Berlitzovim jezičnim programima od Vas ne očekujemo ni previše ni premalo. Tijekom konzultacije, unaprijed određujemo ciljeve te procjenjujemo Vaše predznanje u skladu s Berlitzovih deset razina. Naši instruktori aktivno Vas uključuju u materijal prema Vašem trenutnom stupnju. To jamči motiviranost i brz napredak.

 

Razgovarajte i razmišljajte na stranom jeziku

Kada učite pomoću Berlitz metode®, aktivno sudjelujete u razgovoru. Nastava je isključivo na ciljanom jeziku s instruktorima koji su izvorni govornici. Ovaj aktivni pristup znači da ćete zaista uroniti u jezik koji učite. Napredak je puno brži od klasičnog dvojezičnog pristupa – gradite samopouzdanje i oslobađate se straha kad komunicirate na stranom jeziku.

 

Aktivno učenje gramatike uz govor

Naši jezični treneri ispravljaju Vašu gramatiku na način koji jamči ravnotežu između preciznosti i tečne komunikacije. Umjesto mučenja s čistom gramatikom, jezična pravila usvajate aktivnim razgovorom učeći pritom kako ispravno govoriti.

Berlitz metodom® učite strani jezik kao što ste naučili svoj materinski jezik: na savršeno prirodan način.

 

Ključni aspekti Berlitz metode®:

 • Uranjanje u jezik
  Uranjanje u novi jezik i kulturu omogućuje vam brže prihvaćanje svog novog jeziak.
 • Sadržaj tečaja izrađen po mjeri
  Instruktori biraju sadržaj tečaja na temelju Vaših osobnih ciljeva i profesije, a to jamči upotrebu jezičnih vještina koje su Vam korisne u svakodnevnom, ali i u profesionalnom životu.
 • Visok postotak govora
  Većinu svog vremena s Berlitzovim instruktorom provest ćete razgovarajući na ciljanom jeziku, a to povećava brzinu kojom upijate jezik te smanjuje pogreške i inhibicije.
 • Ciljano učenje
  Berlitzovi instruktori pronalaze odgovarajuću ravnotežu između poboljšanja Vaše tečnosti te pravilnijeg izražavanja.
 • Intuitivna gramatika
  Umjesto fokusa na gramatičkim zadacima, Berlitzovi će Vam instruktori konverzacijom razvijati intuitivan osjećaj za gramatiku jezika koji učite.
 • Odgovarajuće učenje
  Berlitzovi instruktori upotrebljavaju alate koji najbolje odgovaraju Vašem načinu učenja i prihvaćanja gradiva, što znatno povećava mogućnosti razvoja Vaših jezičnih vještina. 

Svaki od ovih aspekata metode znatno pridonosi razvoju umijeća govorenja na ciljanom jeziku. Bez obzira na što se odlučite: tečaj u Berlitz centru, nastavu u Vašem uredu ili rad s instruktorom u privatnosti Vašeg doma, Berlitz metoda® glavni je oslonac naše filozofije predavanja koja će održati Vašu motivaciju, a Vi ćete uspješno progovoriti željenim jezikom.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

The Berlitz Method®

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch

Certifications

ISO certifikat