Ostvarite ciljeve uz profesionalni jezični trening

U Berlitzu vjerujemo da je potpuno uranjanje najučinkovitija metoda učenja jezika, a trening jedan na jedan daje najveću mogućnost uranjanja u ciljani jezik. Individualni trening je privatna poduka s jezičnim instruktorom koji radi samo s Vama kako biste postigli svoje osobne i profesionalne ciljeve.

Prilagođen sadržaj tečaja

U ovoj vrsti treninga sadržaj se prilagođava tematici vezanoj uz Vaše poslovno područje. S vokabularom koji je vezan uz Vašu profesiju, i profesiju Vaših zaposlenika, ili uže uz Vaš segment posla, osigurana Vam je mogućnost upotrebe novousvojenih jezičnih vještina, što pomaže da postignete svoje profesionalne ciljeve i omogućuje da se istaknete u svom poslovnom okruženju. Kombinacija Berlitz metode® i sadržaja vezanog uz Vašu djelatnost jamči najbolje rezultate.

Sami postavljate tempo treninga. Individualan rad s instruktorom znači da je sva pozornost usmjerena prema Vama; instruktor će usporiti i usredotočiti se na specifične dijelove kad Vam je teško, a ubrzati i ulaziti dublje u dijelove koji su vam lagani. To osigurava uvijek Vama primjerenu brzinu rada.

INDIVIDUAL INSTRUCTION
VAŠE PREDNOSTI UKRATKO
  • Intenzivna, individualna poduka s kvalificiranim Berlitzovim instruktorom;
  • Instruktori su izvorni govornici educirani za Berlitz metodu®;
  • Sadržaj treninga je prilagođen Vama ili potrebama Vaših zaposlenika;
  • Potpuno uranjanje u jezik pomoću Berlitz metode®;
  • Fleksibilan raspored i trajanje ugovora.
Bilo kada, bilo gdje

Zajedno određujemo raspored Vašeg tečaja, što daje veliku fleksibilnost kako biste organizirali sve ostale poslovne zadatke. Štoviše, Vi odlučujete gdje ćete se naći sa svojim Berlitzovim instruktorom: možete imati nastavu u Berlitz jezičnom centru, kod Vas u tvrtki ili na bilo kojoj drugoj lokaciji. Bez obzira na to gdje ćete raditi sa svojim instruktorom, ubrzo ćete imati sve veće samopouzdanje u svoju sposobnost komuniciranja na ciljanom jeziku.

Kontaktirajte svoj lokalni Berlitz jezični centar kako biste dobili više informacija o Berlitz Individualnim tečajevima.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch