1. Početna
  2. Građani
  3. Berlitz Study Abroad

Otkrijte svijet pomoću novog jezika

Berlitzov program za učenje u inozemstvu spaja lekcije s istraživanjem zemlje u kojoj učite željeni jezik.

Jedan od najučinkovitijih načina učenja novog jezika je provesti neko vrijeme u zemlji u kojoj se taj jezik govori. S Berlitzovim programom Učenje u inozemstvu sami planirate svoje vrijeme koje raspoređujete na učenje jezika i izlete. Ovisno na što se želite usredotočiti, možete uzeti poludnevni ili cjelodnevni tečaj. Što god poželite otkriti – kulturu, umjetnost, modu ili lokalni način života – bit ćete u autohtonom ambijentu te uz naše motivirane instruktore počet ćete brzo komunicirati sa svima.

INDIVIDUAL INSTRUCTION

Uživajte u prednostima učenja jezika u inozemstvu

  • Izradite vlastiti program učenja jezika
  • Putovanje bez stresa: Berlitz organizira Vaše putovanje
  • Živite s domaćom obitelji, u hotelu ili apartmanu
  • Iskoristite naš program i osigurajte najvišu kvalitetu obuke
  • Odaberite malu grupu, intenzivnu minigrupu ili individualne privatne lekcije

Berlitzov paket – sve je uključeno

Bez obzira na odabranu lokaciju, naš standardizirani sadržaj jamči kvalitetan doživljaj, a naši treneri jamče sadržaj prilagođen Vašim željama. Rezultat je nezaboravno iskustvo uz kvalitetne instruktore i materijale u bilo kojem Berlitz centru diljem svijeta.

Kultura iza jezika jednako je važna kao sam jezik. Stoga sami odlučite kuda će vas put voditi i otkrijte kulturu i povijest odabrane lokacije. Iskoristite jedinstvenu priliku da svaki dan doživite jezik i kulturu zemlje u kojoj ste odlučili učiti.

 

Trenutak za pamćenje
Sami određujete trajanje boravka, ali naša je preporuka 2 – 3 tjedna jer to daje dovoljno vremena za prilagodbu jeziku i kulturi odabranog mjesta. Bez obzira na to koliko dugo ostali, kada se vratite kući, znatno će Vam se poboljšati jezične vještine, razumijevanje i poštovanje prema kulturi te zemlje.

Kontaktirajte svoj najbliži Berlitz centar kako bi ste počeli planirati vaš sljedeći odmor i otkrili učenje jezika na potpuno novi način.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb
Get in touch