1. Početna
  2. Građani
  3. Grupni tečajevi stranih jezika za građane

Mala grupa – veliki uspjeh

Grupni tečaj stranih jezika

Na našem grupnom tečaju uronjeni ste u jezik od prvog sata te učite govoriti intuitivno, konverzacijom, a tako postižete najbolje rezultate u kratkom vremenu. Naše male grupe s maksimalno 6 polaznika omogućavaju intenzivan rad sa svakim članom grupe te brz napredak. Vaš instruktor, izvorni govornik i certificirani Berlitzov nastavnik, potiče aktivno govorenje i podučava sadržaj i gramatiku na temelju živopisnih, realističnih dijaloga. Grupe mogu imati opće i business sadržaje

Sa svakim zainteresiranim kandidatom zakazujemo savjetodavni sastanak gdje testiramo predznanje. To osigurava da su svi sudionici tečaja na sličnoj razini znanja, što pomaže da ostanete motivirani i angažirani dok zajedno napredujete.

U vrlo kratkom roku počet ćete govoriti s više samopouzdanja, kako tijekom nastave, tako i u svakodnevnom životu.

Zašto Berlitz grupni tečaj

Raspored

Grupe se pokreću tijekom godine kad se na istom stupnju ili specijalizaciji, a u istom željenom terminu prijavi dovoljan broj polaznika. Prema unaprijed planiranim terminima za grupe, možete završiti čak 6 od 10 jezičnih stupnjeva prema Berlitzu tijekom jedne godine!

Planirani termini:

Planirani početakVrsta tečajaTrajanje
kraj rujna / početak listopadaredovni2 - 3 mjeseca
sredina prosincaintenzivni2 - 6 tjedana
kraj siječnja / početak veljačeredovni2 - 3 mjeseca
početak travnja / početak svibnjaredovni2 - 3 mjeseca
lipanj, srpanjintenzivni2 - 6 tjedana
kolovoz, rujanintenzivni2 - 6 tjedana

 

Trajanje ovisi o intenzitetu i veličini grupe.

Jeste li znali?

Naši planirani termini nisu u potpunosti fiksni. Ovisno o drugim polaznicima i našoj raspoloživosti, pokušat ćemo se terminima prilagoditi svakom polazniku.

Ako ipak ne uspijete krenuti sa željenom grupom, ne morate gubiti vrijeme do sljedeće grupe! U ponudi su u sličnom cjenovnom rangu i:

U sve opcije uključeno je završno testiranje i certifikat.

Bez obzira na razinu od koje krećete, brzo ćete vidjeti zašto je Berlitz metoda® međunarodno uspješna. Zahvaljujući kontinuiranim povratnim informacijama Vašeg instruktora i podršci cijelog Berlitzovog osoblja, brzo ćete i učinkovito postići željene jezične ciljeve. Berlitz grupe pružaju prijateljsko i produktivno okruženje za učenje novog jezika zajedno s ostalim polaznicima na sličnim razinama.

U ponudi su: engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, ruski, slovenski, hrvatski za strance, češki te drugi jezici na upit.

Upisi jesen 2021

Upišite male Berlitz grupe i naučite jezik s lakoćom. Upisi su u tijeku.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb
Get in touch