Ostvarite svoje ciljeve uz profesionalno učenje stranog jezika

Uz Premium individualni tečaj

U Berlitzu vjerujemo da je uranjanje u jezik najučinkovitija metoda učenja jezika, a instrukcije „jedan na jedan“ pružit će Vam najveću mogućnost uranjanja u željeni jezik. Premium individualne instrukcije jamče Vam individualne lekcije s jezičnim instruktorom koji će raditi samo s Vama kako bi ostvarili svoje osobne i profesionalne ciljeve.

Sadržaj prilagođen vama

Ovaj tečaj je fokusiran na sadržaj i materijale koji su povezani uz poslovno područje ili profesijiu kojem vi radite ili za one sadržaje za koje ste zainteresirani. Upotreba vokabulara vezanog uz Vašu profesiju ili područje zanimanja jamči Vam vrlo brzu upotrebu istog i izvan predavanja. To će vam pomoći ostvariti ciljeve i omogućiti da postignete željene ciljeve u svojem okruženju. Kombinacija uranjanja u jezik uz sadržaj i vokabular koji se odnosi na Vaše područje djelovanja jamči Vam najbolje rezultate. 

Vi određujete tempo tečaja. Rad jedan na jedan sa trenerom/icom znači da Vi dobivate punu pozornost; kada dođete do problema trener/ica će usporiti i usredotočiti se na problem, a ubrzati i uči u detalje kada nešto brzo savladate. Tako uvijek radite tempom koji Vam odgovara.

INDIVIDUAL INSTRUCTION

Prednosti Premium individualnih tečajeva

  • Intenzivna, individualna poduka s kvalificiranim Berlitz instruktorom;
  • Instruktori su izvorni govornici educirani za Berlitz metodu;
  • Sadržaj tečaja je prilagođen vama ili potrebama vaših zaposlenika;
  • Potpuno uranjanje u jezik uz pomoć Berlitz Metode®;
  • Fleksibilan raspored i trajanje ugovora.
Bilo kada, bilo gdje

Berlitz će s vama odrediti kada će se vaši sati održati, što vam daje veliku fleksibilnost kako biste organizirali sve ostale poslovne zadatke. Štoviše, vi odlučujete gdje ćete se naći s vašim Berlitz instruktorom: možete imati nastavu u Berlitz jezičnom centru, kod vas u firmi, ili na bilo kojoj drugoj lokaciji. Bez obzira gdje ćete raditi s vašim instruktorom, ubrzo ćete imati sve veće samopouzdanje u vašu sposobnost komuniciranja na ciljanom jeziku.

Kontaktirajte svoj lokalni Berlitz jezični centar kako biste dobili više informacija o Premium individualnom tečaju koji nudi Berlitz.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb
Get in touch