Berlitz Class

Uspjeh s dugoročnim rezultatima

Ovaj program idealan je izbor za tvrtke koje žele ekonomski najprihvatljivije interne jezične tečajeve za svoje zaposlenike. Broj sudionika u grupi je od 10 do 12, a sadržaj tečaja prilagođen je potrebama pojedinaca unutar grupe. Broj lekcija je 70, a intenzitet rada je 2×2 ili prema dogovoru.

Motivirani instruktori ovim će tečajem poboljšati jezične vještine Vaših zaposlenika kako bi bolje ostvarivali ciljeve Vaše tvrtke.

Ključni aspekti programa Berlitz Class
  • 10 – 12 sudionika 
  • Trajanje: 70 nastavnih jedinica
  • Intenzitet: 2×2 ili prema dogovoru
  • Poduka kod Vas ili u prostorijama Berlitza
  • Sadržaj i rječnik prilagođen specifičnim zahtjevima Vaše tvrtke
  • Izvrstan sustav evaluacije
  • Besplatna konzultacija i testiranje trenutne jezične razine

 

Uranjanje u jezik uz Berlitz metodu®

Berlitz metoda® nalaže našim instruktorima da svoje polaznike tečajeva urone u željeni jezik kako bi otpustili kočnice i podigli samopouzdanje pri komunikaciji. Berlitzovi će instruktori prilagoditi sadržaj Vašem osoblju te im tako izoštriti vještine korištenjem upravo onog rječnika koji im je potreban u svakodnevnom profesionalnom okruženju. To će povećati njihove sposobnosti korištenja željenog jezika, a uz to će lakše obavljati zadane ciljeve svoje tvrtke.

 

Želite li znati više?

Kontaktirajte nas u lokalnom Berlitz centru. Odgovorit ćemo na sva Vaša pitanja tijekom konzultacije i, naravno, organizirati besplatan ispit kojim ćemo odrediti trenutnu jezičnu razinu Vaših zaposlenika. Nakon toga, zajedno ćemo izraditi dugoročni program za Vašu tvrtku. Vaše želje i potrebe uvijek su nam na prvom mjestu jer Vaše nam je zadovoljstvo najvažnije!

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch