1. Početna
  2. Edukacije za tvrtke
  3. Grupni tečajevi za tvrtke
  4. Poslovna charter grupa - skill based

FLEKSIBILNOST JE KLJUČ USPJEHA

Poslovna charter grupa – skill based

Ovaj tip grupe potpuno je prilagođen Vašim specifičnim potrebama. Polaznici različitog predznanja obrađuju unaprijed dogovorene teme relevantne za Vašu tvrtku, odjel, proizvod ili neku od naših tema kao što su: sastanci, prezentacije, e-poruke i poslovna korespondencija, pregovaranje i još mnogo toga. Broj lekcija i intenzitet su potpuno prilagođeni Vašim željama i potrebama. Idealno za prezentacije proizvoda, poslovne sastanke u inozemstvu, sudjelovanja na sajmovima, održavanje znanja jezika i slično. Zbog izravne povezanosti s poslom, novostečene jezične vještine lako se primjenjuju u svakodnevnom poslovanju.

Ključni aspekti programa Vaša charter grupa -skill based
  • Potpuno prilagođeni sadržaj dogovoren s Vama
  • Mogu sudjelovati polaznici različitog predznanja jezika i ne moraju uvijek biti isti polaznici
  • Tempo i stil prilagođeni su Vašim potrebama – koristite sate kada to želite i trebate, bez ograničenja
  • Nastava se odvija u uredima Berlitza, u Vašoj tvrtki ili online
  • Besplatna konzultacija i testiranje trenutne jezične razine
  • Sveobuhvatni sustav ocjenjivanja

 

 UVIJEK UZ VAS

Berlitzovi instruktori radit će s Vašim zaposlenicima najrelevantnije teme koje sami odaberete. To znači da će Vaši zaposlenici naučiti komunicirati na način koji promiče ciljeve Vaše tvrtke, a u isto će vrijeme lakše obavljati svoje zadatke i poboljšati poznavanje željenog jezika. Ovaj program omogućuje potpunu fleksibilnost, bilo da želite pripremiti djelatnike za poslovni sajam u Italiji kroz četverosatnu radionicu ili održavati znanje engleskog jezika dvaput mjesečno po 2 sata raspravljajući o tada najrelevantnijim temama za Vaše zaposlenike. Mogućnosti su neograničene. Naši vrlo iskusni instruktori osigurat će produktivnu, ali istovremeno zabavnu i motivirajuću atmosferu, a to će zauzvrat omogućiti svakom sudioniku da uspješno napreduje bez nepotrebnog stresa.

 

Želite li znati više?

Kontaktirajte nas u lokalnom Berlitz centru.Odgovorit ćemo na sva Vaša pitanja tijekom konzultacije i, naravno, organizirati besplatan ispit kojim ćemo odrediti trenutnu jezičnu razinu Vaših zaposlenika. Nakon toga, zajedno ćemo izraditi program za Vašu tvrtku koji će ostvariti ciljeve na najbrži način. Vaše želje i potrebe uvijek su nam na prvom mjestu jer Vaše nam je zadovoljstvo najvažnije!

Kontaktirajte naše savjetnike kako biste saznali više o grupnim treninzima za svoje zaposlenike.

*dostupno na svim jezicima

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch