1. Početna
  2. Edukacije za tvrtke
  3. Modularan dizajn tečaja

Fleksibilno ispunjavanje vaših zahtjeva

Modularan dizajn treninga uvijek stvara sinergiju

Berlitz upotrebljava modularan dizajn treninga koji omogućuje Vašoj kompaniji da se usredotoči na jedno područje a da istovremeno ne zapostavlja druga područja. Ovi su modularni tečajevi razvijeni s ciljem povećanja uspješnosti i učinkovitosti Vaših zaposlenika. Berlitzovi tečajevi za poslovne korisnike podijeljeni su u tri kategorije: jezik, upravljanje, i međukulturni trening.

Bez obzira na to koju kategoriju odaberete, doći će do određenih preklapanja s drugim dvjema kategorijama, a konkretna količina preklapanja varira od tečaja do tečaja. U svim kategorijama fokus je na komunikaciji jer Berlitz vjeruje da je to ključ za otključavanje znanja u svim trima kategorijama.

Jezik

Ovi tečajevi uglavnom su usredotočeni na razvoj jezičnih kompetencija Vaših zaposlenika. Na treningu se koriste teme iz specifičnih interesnih polja Vaše tvrtke, što omogućuje Berlitzovim instruktorima da unaprijede znanje Vaših zaposlenika i u drugim korisnim područjima.

Menadžment

Ovi Berlitzovi tečajevi fokusiraju se na to što definira dobar menadžment i koje korake Vaš menadžerski tim mora poduzeti kako bi održali i poboljšali kvalitetu Vaših proizvoda i usluga. Ovi se treninzi također mogu održati i, na primjer, na engleskom jeziku kako bi dali sudionicima priliku da istovremeno poboljšaju svoje jezično znanje.

Međukulturni trening

U globaliziranom svijetu kompetentno razumijevanje sličnosti i razlika između raznih kultura i više je nego potrebno. Ovi su tečajevi dizajnirani da bi pokazali kako možete uspješno raditi s tvrtkama iz drugih zemalja i kultura. Kao i tečajevi menadžmenta, tečajevi međukulturnog treninga također se mogu održavati na stranom jeziku.

Na svim tečajevima u Berlitzu steći ćete samopouzdanje u svoju sposobnost da komunicirate kako unutar hijerarhije svoje tvrtke, tako i sa stranim zemljama diljem svijeta, bez obzira na kojem se jeziku održava trening. Berlitzovo veliko iskustvo u području komunikacije garantira Vam krajnje rezultate.

Prednosti za Vaše zaposlenike i Vašu kompaniju su ogromne. Kontaktirajte svoj lokalni Berlitz centar kako biste upitali o mogućnostima zakazivanja tečajeva u svojoj kompaniji.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch