1. Početna
  2. Edukacije za tvrtke
  3. Prilagođeni programi

PROGRAM KOJEM STE VI U FOKUSU

Prilagođeni programi u Berlitzu znače uspješno učenje

Jedan od ključnih aspekta Berlitzova uspješnog pristupa je u njegovoj sposobnosti dizajniranja programa za Vaše specifične zahtjeve. Takvi prilagođeni programi osiguravaju da sadržaj tečaja bude točno ono što Vam je potrebno kako biste postigli ciljeve koje ste postavili za svoje zaposlenike i tvrtku. Čak i unutar Vaše tvrtke ciljevi mogu biti različiti za grupe ili pojedince iz različitih odjela. Berlitz to uzima u obzir. To je ta posvećenost detaljima zbog čega je Berlitz savršen partner za postizanje Vaših željenih ciljeva.

Berlitzovi grupni jezični tečajevi

Ti su tečajevi dizajnirani za male do srednje velike grupe. Berlitz razvija materijale koji su prilagođeni specifičnom jeziku i željenim temama grupe i u dogovoru je s polaznicima kako bi bili sigurni da nastava odgovara njihovim rasporedima na poslu.

Individualna jezična poduka u Berlitzu

Berlitz također nudi individualno učenje jezika gdje polaznik dobiva svu pažnju koja mu je potrebna kako bi naučio vještine predviđene programom. Dodatnom pažnjom ovi individualni treninzi donose brze, učinkovite, i trajne rezultate.

Specifični materijali za sva gospodarska područja te interni materijali Vaše tvrtke

Berlitz ima izvrsne materijale iz raznih područja tako da će Vaši zaposlenici sigurno usvojiti konkretno znanje koje im je potrebno kako bi bili bolji u svome području. Štoviše, Berlitz može isto tako uključiti i Vaše interne materijale u materijale za trening, što još više prilagođava tečaj Vašim specifičnim potrebama.

Stručnjaci u Berlitzu blisko surađuju s Vašim donositeljima odluka dok određuju što treba uključiti u materijale za tečaj koje će koristiti Vaši zaposlenici. Svakim korakom Berlitz stavlja naglasak na Vaše želje i daje Vam alate koji su Vam potrebni kako bi Vaša tvrtka održala postojeće stanje i postigla još veće uspjehe.

Sve što Vi trebate učiniti je napraviti prvi korak i kontaktirati Berlitz jezičnog savjetnika. Kontaktirajte svoj lokalni Berlitz centar u bilo koje vrijeme kako biste dobili više informacija o sadržaju tečaja i zakazali tečaj za vaše zaposlenike.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch