1. Početna
  2. Edukacije za tvrtke
  3. Proces učenja u Berlitzu

Obuka temeljena na našoj stručnostI i Vašim zahtjevima

Berlitzov proces obuke (treninga)

S Berlitzom proces obuke počinje puno prije nego što Vaši zaposlenici upoznaju svog instruktora. Kako bismo bili sigurni da će nastava biti uspješna, Berlitz uključuje nekoliko koraka u proces obuke prije nego što nastava počne. Ti koraci uključuju konzultaciju, dizajn i organizaciju individualnih lekcija. Taj dodatni korak jamči učinkovitost Berlitz metode® u nastavi koja je planirana konkretno za Vašu tvrtku.

1. Korak: Konzultacija

U ovom koraku izrađuje se analiza potreba kako bi se odredilo što je potrebno instruktorima u postizanju ciljeva Vaše kompanije. Nakon odrađene analize Berlitz koristi rezultate kako bi definirao ciljeve i sadržaje treninga. To osigurava sadržaj prilagođen potrebama Vaših zaposlenika.

2. Korak: Dizajn

U ovom koraku Berlitz počinje oblikovati izgled Vašeg treninga. Pažnja se daje formatu poduke i dizajnu treninga. To Vam jamči da ćete dobiti tečaj koji je dizajniran kako bi se ispunile određene potrebe Vaše kompanije.

3. Korak: Organizacija

Treći korak uključuje sve što smo saznali u 1. i 2. koraku kako bismo pokrenuli Vaš trening. U cijelom procesu obuke prisutna je podrška s ciljem unapređenja samog iskustva učenja, a evaluacije, kojima je cilj poboljšanje nastave i sadržaja, provode se i kada su Vaši zaposlenici već započeli s nastavom.

Ovaj način rada daje Vam mogućnost da stalno pratite napredak. U bilo kojem trenutku možete pregledati svoje ciljeve i provjeriti ispunjavaju li se. Zahvaljujući Berlitz metodi® i satima pripreme prije početka nastave, Berlitzovi će instruktori pouzdano ostvariti rezultate koje trebate kako biste povećali uspjeh svojih zaposlenika i cijele kompanije.

Berlitz je Vaš partner koji će odgovarajućom obukom Vašu kompaniju podići na višu razinu. Kontaktirajte svoj lokalni Berlitz centar danas kako biste dobili više informacija i započeli Berlitzov proces učenja.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch