1. Početna
  2. Edukacije za tvrtke
  3. Sustav ocjenjivanja treninga

Ključ uspješnosti

Učinkovit sustav ocjenjivanja treninga u Berlitzu

Čak bi i najbolji sustavi trebali imati kvalitetan sustav ocjenjivanja. Berlitzov sustav ocjenjivanja treninga osigurava stalno praćenje i kontinuirano poboljšanje visokokvalitetnih usluga koje su uključene u opsežni portfelj tvrtke. Ovaj isproban sustav ocjenjivanja omogućava Vam direktno upravljanje sa svakim aspektom Vašeg tečaja u Berlitzu – od faze planiranja do implementacije i ocjenjivanja. U bilo koje vrijeme imat ćete jasan pregled napretka svojih zaposlenika zbog čega je lakše zajamčiti prave korake prema uspjehu.

Planiranje

Tijekom ove faze Berlitz izrađuje analizu potreba kako bi dobio jasniju sliku o tome što je potrebno kako biste ispunili ciljeve svoje tvrtke. Ova analiza uključuje određivanje specifičnih ciljeva, ispitivanje jezičnog znanja, razmatranje dizajna tečaja i još puno više.  

Implementacija

U ovoj fazi Vaši zaposlenici počinju svoj tečaj. Na svakom se koraku pruža podrška, a napredak Vaših zaposlenika stalno se prati tako da možete imati cjeloviti pregled. Ova faza također uključuje razgovore s povratnim informacijama tijekom kojih Berlitz dobiva korisne podatke koji se koriste u svrhu daljnjeg poboljšanja kvalitete i sadržaja tečaja.

Ocjenjivanje

Ovo je faza zajedničkog ocjenjivanja trenutnih rezultata te analize napretka u postizanju ciljeva. Količina informacija prikupljena u prve dvije faze, fazu evaluacije čini izuzetno učinkovitom i korisnom kako za Berlitz tako i za Vašu kompaniju: Berlitz dobije potrebne povratne informacije kako bi tečaj još uže usmjerio ka postizanju Vaših ciljeva, a Vi dobivate kompetentnog partnera odlučnog da Vašu kompaniju dovede do željenog uspjeha.

Bez obzira na to koje treninge u Berlitzu odaberete za svoje zaposlenike, Berlitz koristi ovaj učinkovit sustav ocjenjivanja kako bi zajamčio Vaše željene rezultate. U partnerstvu s Berlitzom, Vi i Vaši zaposlenici jedan ste korak bliže tomu da odvedete svoju tvrtku na iduću razinu u svome području rada.

Kontaktirajte svoj lokalni Berlitz centar kako biste dobili više informacija o našim treninzima za svoje zaposlenike, koje održavamo i u Vašim prostorima.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch