Tečajevi stranih jezika za poslovne korisnke
  1. Početna
  2. Edukacije za tvrtke
  3. Online grupni tečajevi

VIRTUALNI GRUPNI TEČAJ UŽIVO

Berlitzova učionica na daljinu

Ukoliko u Vašoj blizini nema Berlitza ili ne možete redovito dolaziti na nastavu, učenje stranog jezika na daljinu pomoću Berlitz virtualnog tečaja uklanja tu prepreku. Također, ako želite povezati više zaposlenika koji su na različitim adresama bilo gdje u svijetu, ovo je rješenje za Vas. Polaznici se mogu usredotočiti na svoje jezične ciljeve ne remeteći svoje poslovne obaveze. Kao i u nastavi uživo, ključ leži u uranjanju u jezik. U malim grupama od 3 – 5 sudionika, Vaši zaposlenici novi jezik, gramatiku i vokabular, uče konverzacijom, govoreći. Berlitz virtualni trening pruža Vašim zaposlenicima mogućnost jednostavnog sudjelovanja na nastavi putem interneta, a tako štede i vrijeme i novac. Sve što im treba da se uključe u nastavu je internetska veza!

Prednosti naše virtualne grupne poduke
  • Fleksibilan raspored i ušteda vremena na putovanje 
  • Svaki polaznik može biti na bilo kojoj adresi u svijetu
  • Kvalificirani instruktori izvorni su govornici, posebno obučeni za Berlitz metodu®
  • Lekcije se mogu pregledati i ponoviti u bilo koje vrijeme zahvaljujući funkciji snimanja
  • Mogućnosti charter grupa za zaposlenike iz iste tvrtke ili otvorenih grupa za pojedince

Kontinuirana procjena i mjerenja postignuća ciljeva

Poduka u Berlitzu ima podršku jakog sustava za upravljanje procesom učenja. Redoviti kvizovi (testovi) i završni test daju Vama i Vašim zaposlenicima sveobuhvatan pregled njihova napretka. Iz široke palete Berlitzovih specijalizacija instruktori biraju one koji su relevantni za stručno područje ili odjel Vaših zaposlenika. To osigurava primjenjivost njihovih novih ili poboljšanih vještina za potrebe Vaše tvrtke. Povratne informacije od Vas i samih polaznika omogućava instruktorima u Berlitzu da i dalje prilagođavaju sadržaj kako biste postigli željene rezultate. Pogodnosti virtualne učionice u kombinaciji s učinkovitošću Berlitz metode® pravi je recept za uspjeh.

Kontaktirajte jednog od naših jezičnih savjetnika kako biste saznali više o organizaciji virtualne grupne poduke za svoje zaposlenike.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch