Pružite svojem djetetu prednost uz maštovite i zanimljive aktivnosti

S Berlitz jezičnim tečajevima učenje je jezika zabavno i lagano

Djeca imaju prirodan dar za učenje jezika. Zato su Berlitzovi programi učenja stranih jezika jedinstvena prilika za djecu od 4 do 7 godina da nauče jezik uz izvorne govornike.

Na temelju naše poznate Berlitz metode te najnovijim pedagoškim istraživanjima, programi za učenje stranih jezika pomažu djeci naučiti prirodno komunicirati na engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom ili drugom odabranom jeziku.

Kroz zabavne jezične aktivnosti, pjesme, igre i priče, najmlađi uče strani jezik bez straha. Učenje novog vokabulara i gramatike je zabavno i jednostavno i njihove jezične vještine rastu dok govore i komuniciraju na stranom jeziku.

Pomoću naših izvrsnih programa osmišljenih samo za djecu ovog uzrasta, Vašoj djeci će vrijeme proletjeti igrajući se sa svojim prijateljima, a u isto vrijeme će znatno napredovati i učiti jezik.

Pružite svojoj djeci prednost u školi i životu.

Učenje jezika, prilagođeno djeci
  • Učenje kroz uzbudljive priče, igre, pjesme i razne aktivnosti
  • Fokusiranost na razgovore s pozitivnim ohrabrenjem
  • Podići ćemo im samopouzdanje kod komunikacije i interakcije na stranom jeziku
  • Uranjanje u jezik pomoću Berlitz metode
  • Aktivirat ćemo prirodne sposobnosti učenje jezika kod vašeg djeteta

Prednost u školi

U Berlitzu vjerujemo da je potpuno uranjanje u jezik najučinkovitiji način učenja stranog jezika. Naši treneri/ice koriste se zabavnim pričama, pjesmama i igrom kako bi aktivirali maštu vašeg djeteta, a kroz to cijelo vrijeme podučavaju strani jezik. Rano izlaganje jeziku smanjuje im nesigurnost pri razgovoru te priprema ih za uspjeh u školi i životu.

Stalno izlaganje jeziku znači da će vaše dijete brže shvatiti jezik i razviti razumijevanje prema drugim kulturama. Štoviše naši treneri prilagođavaju sadržaj dok nastava napreduje, a time upotrebljavaju najprikladnije materijale i sadržaj kako pronašli malog jezikoznanca u vašem djetetu.

Metoda koja djeluje

U Berlitzu ćemo vama i vašem djetetu davati stalnu podršku uz sveobuhvatnu mrežu resursa u učionicama. Program je čista zabava svakom djetetu, a kao roditelj bit ćete impresionirani koliko je vaše dijete napredovalo u vrlo kratkom vremenu.

Već danas se obratite lokalnom Berlitz centru kako biste djetetu pružili priliku koja će mu vrijediti cijeli život.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch