Berlitz programi za djecu i mlade
 1. Početna
 2. Djeca i mladi

Škola stranih jezika za djecu i mlade

Predupisi za djecu i mlade / sezona 2024/2025

 

Pokazni sati

 • Utorak, 09.07. u 17:00h – UŽIVO
 • Srijeda, 10.07. u 18:00 sati – ONLINE, putem Zoom-a
 • Četvrtak, 11.07. u 18:00h – UŽIVO

 

Osigurajte svoje mjesto i termin na vrijeme!

Učenje novog jezika lakše je u djetinjstvu. Još je lakše kada djeca pri tom mogu uživati.

U Berlitzu će djeca doživjeti zanimljivu i kreativnu stranu učenja stranog jezika!

U Školi stranih jezika Berlitz Zagreb, djeci i mladima nudimo tečajeve i učenje engleskog, njemačkog, francuskog, španjolskog, hrvatskog i drugih jezika Berlitz metodom.

Jezični programi prilagođeni uzrastu

Ideal
UČENJE JEZIKA ZA DJECU 4 - 7 GODINA

U ponudi su engleski, njemački, francuski, ruski, španjolski jezik, za djecu od 4 do 7 godina.

Kroz zabavne jezične aktivnosti, pjesme, igre i priče, djeca odabrani strani jezik uče bez straha i kroz igru.

Uživo ili uživo online

Saznajte više >

PROGRAMI ZA ŠKOLARCE 8 - 11 GODINA

U ponudi su engleski, njemački, francuski, ruski, španjolski jezik, za školarce od 8 do 11 godina.

Djeca vole postavljati pitanja, istraživati i rješavati misterije. Berlitz jezični programi savršeno su prilagođeni onome što djeca čine najbolje: istražuju!

Uživo ili uživo online

Saznajte više >

 

JEZIČNI TEČAJEVI ZA TINEJDŽERE 12-15 GODINA

Možete izabrati: engleski, njemački, francuski, ruski, španjolski  ili drugi strani jezik.

Pravo je vrijeme za iskoristiti veliko znanje tinejdžera diljem svijeta. S prezentacijom divnog svijeta engleskog iz međunarodne perspektive, tinejdžeri mogu vježbati engleski (a ovisno o programu i izboru jezika) ili drugi strani jezik …

Uživo ili uživo online

Saznajte više >

PROGRAMI ZA MLADE OD 16+ GODINA

Možete izabrati: engleski, njemački, francuski, ruski, španjolski ili drugi strani jezik.
Impact predstavlja više nego samo učenje engleskog jezika. Pomaže polaznicima da bolje razumiju sebe, jedni druge i svijet u kojem žive. Program je prilagođen interesima mladih.

Uživo ili uživo online

Saznaj više >

Svi programi uključuju

 • Berlitz metodu
 • Berlitz instruktore
 • Podršku i praćenje napretka
 • Kulturološku svijest

Vrste jezičnih programa

Grupni tečajevi za djecu i mlade u Berlitzu
Grupni tečajevi i programi

Naš najpopularniji program za redovno učenje jezika. Bez opterećenja za djecu, 1x tjedno, no čitavo vrijeme su aktivno okruženi s jezikom, i nakon par godina ga i početnici koriste prirodno i bez zadrške.

Uživo ili uživo online

Individualni tečajevi za djecu
Individualno učenje jezika

Individualni programi nude najveću količinu vremena koje instruktor posvećuje polazniku što osigurava najbrži napredak. Tečaj može biti i vrlo intenzivan za brze rezultate, a sadržaj, lokacija I raspored se u potpunosti prilagođavaju vama.

Uživo ili uživo online

Ljetne i zimske radionice
Jezične radionice

Organizirani tijekom školskih praznika,  radionice i kampovi nude priliku da djeca budu znatiželjna, da istraže nove kulture, upoznaju nove prijatelje, vježbaju novi jezik u stvarnim situacijama i da njeguju važne sposobnosti kao što su suradnja, rješavanje problema i voditeljske vještine.

Višednevni programi

Berlitz Play
Berlitz Play

U dolasku!

A fun way to learn a new language!
Learning a new language is easier as a kid. It is even easier when kids are able to enjoy the lessons.

 

Pripreme za državnu maturu
Pripreme za Državnu maturu

Priprema za maturu u Berlitzu će izbrusiti jezične vještine vašeg maturanta tako da engleski i njemački jezik više neće biti problem na maturi, a ni poslije.

Program je osmišljen kako bi ispunio individualne zahtjeve svakog maturanta uključujući i konverzaciju kojom se izgrađuju vještine slušanja i govora kao kod izvornih govornika.

Berlitzove jezične radionice i kampovi
Kampovi za djecu i mlade

Berlitz međunarodni kampovi su posebno osmišljeni programi učenja u inozemstvu koji se nude tijekom ljeta i zime. Tinejdžeri iz čitavog svijeta smješteni su zajedno i zajedno uče. Naši se programi fokusiraju na učenje kroz iskustvo kako bi se tinejdžerima proširili obzori i ohrabrilo ih se da postanu građani svijeta.

Kampovi su za mlade od 9 do 17 godina.

Višednevni programi

Kontakt

Zašto Berlitz Kids and Teens?

w

Efikasano i zanimljivo

Berlitz metoda se usredotočuje na situacije i aktivnosti iz stvarnog svijeta zbog čega je učenje jezika efikasno, zabavno i značajno za mlade polaznike.

 • Situacije i teme iz stvarnog života
 • Stimulirajuće aktivnosti i igre
 • Lekcije se izvode na ciljanom jeziku (potpuno uranjanje)
 • Maksimizira se vrijeme govora polaznika
 • Instruktori su izvorni govornici iz cijelog svijeta

Mjerljivo i korisno

Naš jedinstven ciklus učenja daje polaznicima i njihovim roditeljima priliku pratiti napredak, mjere poboljšanja i proslave uspjehe.

 • Početni test kako bi dijete smjestili u odgovarajući program prema njihovim potrebama
 • Redovite točke provjere kako bi pratili napredak polaznika (vidite naš ciklus učenja)
 • Savjetodavni sastanci jedan na jedan
 • Proslave uspjeha i završetka tečaja

Fleksibilno i prilagodljivo

Nudimo fleksibilna rješenja za svakoga.

 • Nastava uživo u školi ili uživo online
 • Male grupe i individualni tečajevi
 • Redovna nastava nakon škole, ljetne i zimske radionice te intenzivni programi

Obogaćuje i osnažuje

Naš jedinstven pristup pomaže mladim polaznicima da razviju svjetske vještine koje ih pripremaju za život.

 • Partnerstvo s National Geographic Learning-om
 • Aktivnosti upoznavanja polaznika s raznim kulturama
 • Iskustva koje izgrađuju karakter kroz nastavu i radionice
 • Prilika za razvijanje kvaliteta poput timske suradnje, rješavanja problema i voditeljskih vještina
 • Izgradnja samopouzdanja.

U Berlitzu smo prepoznali da je učenje kroz zanimljive sadržaje i kreativno sudjelovanje najbolji alat za motivaciju djece i tinejdžera. Uvođenjem uzbudljivih igrokaza, jezičnih igara i tema primjerenih njihovoj dobi. Svi su naši jezični programi kreirani tako da su polaznici uključeni u svakom trenutku. Nema učenja napamet vokabulara i gramatike! Djeca i tinejdžeri su podijeljeni u male grupe ovisno o dobi (većinom 4-7, 8-11, 12-15 i 16+) i prethodnoj razini znanja. Naša strategija grupiranja potiče dijalog i stvara zabavnu i opuštenu atmosferu.

Učiti se može individualno ili u grupi, uživo i uživo online, te na višednevnim jezičnim radionicama i jezičnim kampovima.

Brzi uspjeh s Berlitzom stvara samopouzdanje, jača osobnost i otvara nove prilike – u školi a i u budućoj karijeri.

Nastava može biti kod nas u centru, online ili kod Vas doma. Bilo koju opciju da odaberete Vaše će dijete dobiti vrhunsku poduku odabranog stranog jezika po poznatoj Berlitz metodi.

Berlitzov ciklus učenja za djecu i mlade

Povratne informacije polaznika

w

Effective

Nismo ni znali njen stvarni napredak dok nismo opet otišli na godišnji u stranu zemlju i dok se nije našla u situaciji govoriti jezik sa strancima. Prošle godine je uglavnom šutila iako poznaje jezik. Ovaj put kao da je druga osoba, priča, zabavlja se, našla je prijatelje, nevjerojatno! I to sve ide s lakoćom, ne opterećuje se ako nešto ne zna, odmah nađe jednostavniji način da nešto kaže.

Odlično, hvala vam

Tomislav, tata

Rewarding

Lucija je presretna, bilo je genijalno, njoj je to doživljaj i izlazak, uživa na engleskom, želi ići zauvijek na engleski, ima bolji izgovor od tate, sviđa im se mogućnost virtualne nastave isto.

Robert, tata

Marko se jako veseli suboti zbog sata engleskog jezika što samo potvrđuje naše izrazito pozitivno mišljenje kako o samoj školi tako i o svima vama. Instruktorica mu je jako draga, svaka pohvala njoj na dinamičnosti i raznolikosti svakog novog sata.

Jasminka, mama

Empowering

Izuzetno sam zadovoljna Markovim napretkom, mogla bih čak reći da je podjednako sramežljiv na hrvatskom i na engleskom i doista nema nikakve probleme u korištenju jezika kada razgovara i druži se s našim prijateljima koji ne govore hrvatski. Jednako tako, uspjeh u školi mu je odličan. Dodatno, htjela bih napomenuti i izuzetnu profesionalnost Vašeg tima u smislu mojeg iskustva kao mame polaznika, stvarno pružate sjajnu uslugu korisnicima, osobito u dijelu praćenja kvalitete i osobnog pristupa klincima, na čemu smo osobito zahvalni. Poduku za Marka u Vašem centru doista smatram jednom od boljih životnih investicija.

Maruška, mama

Confidence boost

Otkada je Petar krenuo u Berlitz sve ono što je pasivno znao i učio u školi godinama tek je sada izašlo van. I to na kakav način, priča slobodno bez ikakve zadrške, nevjerojatno. Prije se nije uopće usudio upuštati u razgovore s našim prijateljima koji ne razumiju hrvatski, a sada nakon samo jedne sezone aktivno koristi sve što zna (a pokušava i ono što ne zna).

Branko, tata

Flexibility

Hvala njegovoj instruktorici na radu s Tinom te na lijepim riječima o Tinovom napretku! Tin je jako zadovoljan nastavom u Berlitzu i sigurno će nastaviti usavršavati engleski u Vašem centru. Željela bih se svima zahvaliti što ste u ovo izazovno vrijeme uspjeli organizirati nastavu online kako bi naša djeca i dalje nastavila s učenjem makar i na daljinu. Iako Tinu nedostaje živi kontakt s instruktoricom i prijateljima iz grupe, zadovoljan je kvalitetom online nastave.

Alica, mama

Global skills

Zahvaljujem na informaciji vezano za Ivin napredak njemačkog i engleskog jezika. Svi su rezultati očekivani. Iva je prezadovoljna sa svime. Stalno slušamo pohvale kako o profesorima tako i o nastavi. Ivin je cilj postići uspjeh s učenjem njemačkog jezika kao što je to uspjela s engleskim jezikom. Mislim da je na dobrom putu, uočili smo razliku u radu s njemačkim jezikom od kad je krenula kod Vas. Tako da smo baš zadovoljni.

Slavica, mama