Škola stranih jezika za djecu i mlade

Doživite zanimljivu i kreativnu stranu učenja stranog jezika!

U Školi stranih jezika Berlitz Zagreb, djeci i mladima nudimo tečajeve i učenje engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog a i drugih jezika Berlitz metodom.

U Berlitzu smo prepoznali da je učenje kroz zanimljive sadržaje i kreativno sudjelovanje najbolji alat za motivaciju djece i tinejdžera. Uvođenjem uzbudljivih igrokaza, jezičnih igara i tema primjerenih njihovoj dobi. Svi su naši jezični programi kreirani tako da su polaznici uključeni u svakom trenutku. Nema štrebanja vokabulara i gramatike! Djeca i tinejdžeri su podijeljeni u male grupe ovisno o dobi (većinom 4-7, 8-11 i 12+) i prethodnoj razini znanja. Naša strategija grupiranja potiče dijalog i stvara zabavnu i opuštenu atmosferu. Brzi uspjeh s Berlitzom stvara samopouzdanje, jača osobnost, i otvara nove prilike – u školi a i u budućoj karijeri.

Nastava može biti kod nas u centru, školi ili vrtiću ili kod Vas doma. Bilo koju opciju da odaberete Vaše će dijete dobiti vrhunsku poduku odabranog stranog jezika po poznatoj Berlitz metodi.

Učenje jezika za djecu od 4 do 7 godina

U ponudi su engleskinjemački, francuski, ruski, talijanski, za djecu od 4 do 7 godina.

Kroz zabavne jezične aktivnosti, pjesme, igre i priče, djeca odabrani strani jezik uče bez straha i kroz igru.

Posebno bi naglasili Mimi & Me program za učenje engleskog jezika za mlađu i predškolsku djecu (od 4 do 7 g) …

Programi za školarce od 8 do 11 godina

U ponudi su engleski, njemački, francuski, ruski, talijanski za djecu od 8 do 11 godina.

Tečajevi su prilagođeni uzrastu i na svim jezicima je sve kreirano kako bi se djeci pokrenula mašta i znatiželja, a temeljeno je na svjetski poznatoj Berlitz metodi.

Na primjer, tečaj engleskog jezika za djecu, Berlitz Global Adventure …

Jezični tečajevi za tinejdžere 12+ godina

Možete izabrati: engleski, njemački, francuski, ruski, talijanski jezik ili drugi strani jezik.

Pravo je vrijeme za iskoristiti veliko znanje tinejdžera diljem svijeta. S prezentacijom divnog svijeta engleskog iz međunarodne perspektive, tinejdžeri mogu vježbati engleski (a ovisno o programu i izboru jezika) ili drugi strani jezik …

Berlitzove ljetne jezične radionice za djecu i mlade

Tijekom ljetnih i zimskih školskih praznika u Berlitz jezičnom centru Zagreb organiziramo konverzacijske radionice za djecu i mlade.
Vaša djeca tako provode ljetne (i zimske) praznike zabavljajući se i istovremeno učeći strane jezike od izvornih govornika prema Berlitz metodi. Vidite više >>>

Državna matura

Priprema za maturu u Berlitzu će izbrusiti jezične vještine vašeg maturanta tako da engleski i njemački jezik više neće biti problem na maturi, a ni poslije.

Program je osmišljen kako bi ispunio individualne zahtjeve svakog maturanta uključujući i konverzaciju kojom se izgrađuju vještine slušanja i govora kao kod izvornih govornika.

Instrukcije

Berlitz Kids® Tutoring – Problemi u školi, na fakultetu, spremate se u inozemstvo, a jezik je problem? Svi će ti problemi s Berlitzom biti prošlost. Nazovite i upišite jezične instrukcije ili se upišite u program pripreme za međunarodne ispite.

Kampovi za djecu i mlade

Berlitz međunarodni kampovi su posebno osmišljeni programi učenja u inozemstvu koji se nude tijekom ljeta i zime. Tinejdžeri iz čitavog svijeta smješteni su zajedno i zajedno uče. Naši se programi fokusiraju na učenje kroz iskustvo kako bi se tinejdžerima proširili obzori i ohrabrilo ih se da postanu građani svijeta. 

Kampovi su za mlade od 9 do 17 godina

Upisi jesen 2021.

Upisi u jezične programe za djecu i mlade za sezonu 2021./2022.

Rezervirajte svoje mjesto i željeni termin na vrijeme.

Prijavite se na Demo sate.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch