1. Početna
 2. Djeca i mladi
 3. Tečajevi stranih jezika za djecu od 8 do11 g.

tečajevi za školarce od 8 do 11 godina

Istraži - programi za školarce 0d 8 do 11 godina

Učenje jezika za djecu od 8 do 11 godina

Istraži druge kulture i nauči kako djeca žive u drugim zemljama.

CEFR razina: pre-A1 to A2.1

Phonics Jump

S našom jedinstvenom fonetskom metodom možemo naučiti Vaše dijete čitati i pisati na engleskom jeziku puno brže nego što mogu drugi dostupni programi. Dijete prvo uči 44 glasa engleskoga jezika nakon čega se polagano uvode riječi i kompleksna pravila pisanja tempom koji odgovara Vašem djetetu.

LOOK

U suradnji s National Geographic Learningom stvorili smo program kako bi naši nastavnici ubrzanim tempom mogli prenijeti sadržaj ovih materijala. S ovim programom Vaše dijete počinje stvarati poveznice između svog života i šireg svijeta. Teme uključuju školu, obitelj, hranu, životinje, dom, grad i svemir. Također uključuje podršku za jačanje samopouzdanja koje je Vašem djetetu potrebno kako bi uspješno vladalo i služilo se engleskim jezikom u 21. stoljeću.

Materijali za druge jezike: Adomania (francuski), Beste Freunde (njemački), Espacio Joven (španjolski)

BERLITZ JEZIČNI PROGRAMI PRETVARAJU UČENJE STRANOG JEZIKA U SVAKODNEVNU AVANTURU

Djeca vole postavljati pitanja, istraživati i rješavati misterije. Berlitz jezični programi savršeno su prilagođeni onome što djeca čine najbolje: istražuju!

Programi su izrađeni i u potpunosti prilagođeni za djecu od 8 do 11 godina, a formiraju im maštovito okruženje u kojem se osjećaju slobodno za otkrivanje svijeta oko njih.

Uz to im potiče sposobnosti komunikacije na jeziku koji uče. Dječja prirodna sklonost postavljanju pitanja postaje njihov najveći alat tijekom Berlitzovih jezičnih programa Naši ih kvalificirani treneri vode na tom putu istraživanja koji je dizajniran kako bi ih se angažiralo i motiviralo tijekom cijelog iskustva kroz tečaj jezika koji uče.

Programi pokrivaju teme od zemljopisa, znanosti do prirode kako bi oživjeli vokabular i gramatiku jezika kojeg uče. Obrazovne igre i aktivnosti za učenje jezika daju djeci priliku za vježbanje govornih vještina a i slušanja.

 

U Berlitzu ćemo vama i vašem djetetu davati stalnu podršku uz sveobuhvatnu mrežu resursa u učionicama. Program je čista zabava svakom djetetu, a kao roditelj bit ćete impresionirani koliko je vaše dijete napredovalo u vrlo kratkom vremenu.

Već danas se obratite lokalnom Berlitz centru kako biste djetetu pružili priliku koja će mu vrijediti cijeli život.

Kontakt

Zašto Berlitz Kids and Teens?

w

Efikasano i zanimljivo

Berlitz metoda se usredotočuje na situacije i aktivnosti iz stvarnog svijeta zbog čega je učenje jezika efikasno, zabavno i značajno za mlade polaznike.

 • Situacije i teme iz stvarnog života
 • Stimulirajuće aktivnosti i igre
 • Lekcije se izvode na ciljanom jeziku (potpuno uranjanje)
 • Maksimizira se vrijeme govora polaznika
 • Instruktori su izvorni govornici iz cijelog svijeta

Mjerljivo i korisno

Naš jedinstven ciklus učenja daje polaznicima i njihovim roditeljima priliku pratiti napredak, mjere poboljšanja i proslave uspjehe.

 • Početni test kako bi dijete smjestili u odgovarajući program prema njihovim potrebama
 • Redovite točke provjere kako bi pratili napredak polaznika (vidite naš ciklus učenja)
 • Savjetodavni sastanci jedan na jedan
 • Proslave uspjeha i završetka tečaja

Fleksibilno i prilagodljivo

Nudimo fleksibilna rješenja za svakoga.

 • Nastava uživo u školi ili uživo online
 • Male grupe i individualni tečajevi
 • Redovna nastava nakon škole, ljetne i zimske radionice te intenzivni programi

Obogaćuje i osnažuje

Naš jedinstven pristup pomaže mladim polaznicima da razviju svjetske vještine koje ih pripremaju za život.

 • Partnerstvo s National Geographic Learning-om
 • Aktivnosti upoznavanja polaznika s raznim kulturama
 • Iskustva koje izgrađuju karakter kroz nastavu i radionice
 • Prilika za razvijanje kvaliteta poput timske suradnje, rješavanja problema i voditeljskih vještina
 • Izgradnja samopouzdanja.

Povratne informacije polaznika

w

Effective

Nismo ni znali njen stvarni napredak dok nismo opet otišli na godišnji u stranu zemlju i dok se nije našla u situaciji govoriti jezik sa strancima. Prošle godine je uglavnom šutila iako poznaje jezik. Ovaj put kao da je druga osoba, priča, zabavlja se, našla je prijatelje, nevjerojatno! I to sve ide s lakoćom, ne opterećuje se ako nešto ne zna, odmah nađe jednostavniji način da nešto kaže.

Odlično, hvala vam

Tomislav, tata

Rewarding

Lucija je presretna, bilo je genijalno, njoj je to doživljaj i izlazak, uživa na engleskom, želi ići zauvijek na engleski, ima bolji izgovor od tate, sviđa im se mogućnost virtualne nastave isto.

Robert, tata

Marko se jako veseli suboti zbog sata engleskog jezika što samo potvrđuje naše izrazito pozitivno mišljenje kako o samoj školi tako i o svima vama. Instruktorica mu je jako draga, svaka pohvala njoj na dinamičnosti i raznolikosti svakog novog sata.

Jasminka, mama

Empowering

Izuzetno sam zadovoljna Markovim napretkom, mogla bih čak reći da je podjednako sramežljiv na hrvatskom i na engleskom i doista nema nikakve probleme u korištenju jezika kada razgovara i druži se s našim prijateljima koji ne govore hrvatski. Jednako tako, uspjeh u školi mu je odličan. Dodatno, htjela bih napomenuti i izuzetnu profesionalnost Vašeg tima u smislu mojeg iskustva kao mame polaznika, stvarno pružate sjajnu uslugu korisnicima, osobito u dijelu praćenja kvalitete i osobnog pristupa klincima, na čemu smo osobito zahvalni. Poduku za Marka u Vašem centru doista smatram jednom od boljih životnih investicija.

Maruška, mama

Confidence boost

Otkada je Petar krenuo u Berlitz sve ono što je pasivno znao i učio u školi godinama tek je sada izašlo van. I to na kakav način, priča slobodno bez ikakve zadrške, nevjerojatno. Prije se nije uopće usudio upuštati u razgovore s našim prijateljima koji ne razumiju hrvatski, a sada nakon samo jedne sezone aktivno koristi sve što zna (a pokušava i ono što ne zna).

Branko, tata

Flexibility

Hvala njegovoj instruktorici na radu s Tinom te na lijepim riječima o Tinovom napretku! Tin je jako zadovoljan nastavom u Berlitzu i sigurno će nastaviti usavršavati engleski u Vašem centru. Željela bih se svima zahvaliti što ste u ovo izazovno vrijeme uspjeli organizirati nastavu online kako bi naša djeca i dalje nastavila s učenjem makar i na daljinu. Iako Tinu nedostaje živi kontakt s instruktoricom i prijateljima iz grupe, zadovoljan je kvalitetom online nastave.

Alica, mama

Global skills

Zahvaljujem na informaciji vezano za Ivin napredak njemačkog i engleskog jezika. Svi su rezultati očekivani. Iva je prezadovoljna sa svime. Stalno slušamo pohvale kako o profesorima tako i o nastavi. Ivin je cilj postići uspjeh s učenjem njemačkog jezika kao što je to uspjela s engleskim jezikom. Mislim da je na dobrom putu, uočili smo razliku u radu s njemačkim jezikom od kad je krenula kod Vas. Tako da smo baš zadovoljni.

Slavica, mama