Otkrijte što je na horizontu

Berlitz jezični programi pretvaraju učenje stranog jezika u svakodnevnu avanturu

Djeca vole postavljati pitanja, istraživati i rješavati misterije. Berlitz jezični programi savršeno su prilagođeni onome što djeca čine najbolje: istražuju!  

Programi su izrađeni i u potpunosti prilagođeni za djecu od 8 do 11 godina, a formiraju im maštovito okruženje u kojem se osjećaju slobodno za otkrivanje svijeta oko njih.

Uz to im potiče sposobnosti komunikacije na jeziku koji uče. Dječja prirodna sklonost postavljanju pitanja postaje njihov najveći alat tijekom Berlitzovih jezičnih programa Naši ih kvalificirani treneri vode na tom putu istraživanja koji je dizajniran kako bi ih se angažiralo i motiviralo tijekom cijelog iskustva kroz tečaj jezika koji uče.

 Programi pokrivaju teme od zemljopisa, znanosti do prirode kako bi oživjeli vokabular i gramatiku jezika kojeg uče. Obrazovne igre i aktivnosti za učenje jezika daju djeci priliku za vježbanje govornih vještina a i slušanja.

U ponudi su engleski, njemački, francuski, talijanski i drugi strani jezici.

Istražite svijet pomoću Berlitz jezičnih programa 
  • Dizajnirani za djecu od 8 do 11 godina
  • Male grupe sa specijalno obučenim trenerima, izvornim govornicima
  • Instrukcije su uživo s kvalificiranim i trenerima posvećenim samo Vama
  • Studentska knjiga, radna knjiga, audio CD i multimedijske aktivnosti

GLOBAL ADVENTURE ZA ENGLESKI JEZIK – MEĐUNARODNI I INTERAKTIVNI NASTAVNI PROGRAM

Ovo je istinski praktično iskustvo za vaše dijete! Temelji se na Our World seriji knjiga od 4 razine sa zadivljujućim National Georgraphic sadržajem. Ovaj program će proširiti znanje vašeg djeteta i naučiti ih vrijedne komunikacijske vještine koje će im zasigurno poslužiti kasnije u životu. Šareni i značajan uvod u prekrasno raznolik svijet koji zovemo dom.

Razvijen u suradnji s National Geographic Learning i National Geographic Society, stoga je Our World nastavni program koji je bogat interaktivnim programima i zajedničkim radom. Djeca najbolje uče kada nešto rade! Zato se teme programa kreću od kulture do zemljopisa sve do poslovnih tema i prirode, a to sve povećava kulturnu svijest vašeg djeteta i pruža mu/joj važne vještine za budućnost. 

Online mreža Berlitz Global Adventure Community je platforma na kojoj vaše dijete može proširiti svoje znanje s ostalim u pustolovinama po svijetu.  To će im pomoći da osjete važnost međunarodne suradnje i dijaloga, a za to vrijeme će naučiti njegovati nova prijateljstva i stalno poboljšavati svoju vještinu upotrebe engleskog jezika.

 
Neprestano poboljšavanje i dugoročni uspjeh

Berlitz metoda se temelji na potpunom uranjanju Vašeg djeteta u željeni jezik, a jamči brze, dugotrajne rezultate bez obzira na razinu znanja na početku programa.

Zabava ne prestaje na kraju programa: vaše dijete će uvijek moći upotrebljavati knjigu, CD i multimedijske materijale kako bi učvrstilo svoje znanje stečeno za vrijeme tečaja.

Osigurajte prednost svojoj djeci i kontaktirajte lokalni Berlitz centar za više informacija o Berlitz programima za djecu od 8 do 11 godina.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch