Iskoristite snagu komunikacije

Berlitz jezični programi za mlade 12+ koriste razgovor i komunikaciju u zabavnom i izazovnom okruženju.

Iskusite nešto novo i nezaboravno dok učite strani jezik. Primjerice, naš Time Zones program predstavit će vam prekrasan svijet engleskog jezika iz međunarodne perspektive: vježbajte svoj engleski uz razne aktivnosti i radionice dizajnirane za poboljšanje sposobnosti slušanja i govora. Vaše će jezične vještine – od gramatike do rječnika –  napredovati pomoću sadržaja koji su razvijeni od strane National Geographic Learning-a.

Programe za uzrast 12+ godina izvodimo i na njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku uz izvrsne materijale. Također možemo organizirati tečajeve i za ruski i druge jezike.

Nova perspektiva učenja jezika
  • Učite individualno ili u grupama
  • Usredotočeni ste na razgovor i komunikaciju
  • Zaronite u nevjerojatan svijet stranih jezika uz studentsku knjigu, radnu knjigu i multimedijski sadržaj
  • Saznajte više o popularnoj kulturi i temama koje vas zanimaju
  • Program izrađen posebno za Vas: prilagođen sadržaj koji se usklađen Vašim iskustvima

Učenje kroz zabavu

Berlitz programi za učenje stranih jezika povezuju učenje s raznim zabavnim i zanimljivim aktivnostima koje su osmišljene kako bi Vas privukle i zainteresirale bez obzira koji jezik odabrali. Uranjanje u jezik je jedan od ključnih aspekata Berlitz metode, a do kraja programa bit ćete sigurniji govoreći jezik u školi ili privatno. Možete očekivati poboljšanje svojih komunikacijskih vještina, svoga jezičnog znanja te puno zabave.

Uz učenje stranog jezika, naši programi će idealno nadopuniti Vaše školsko obrazovanje fokusiranjem na popularnu kulturu i poboljšanje vaših sposobnosti kritičkog razmišljanja. Dok učite strani jezik otkrit ćete više o svijetu oko Vas, a to će vam otvoriti vrata uzbudljivim akademskim i stručnim mogućnostima u svojoj zemlji ili izvan nje.

Za Time Zones program, studentska knjiga, radna knjiga i multimedijski sadržaj razvijeni su od strane National Geographic Learning-a pomoću koje ćete otkriti veličinu, ljepotu i raznolikost planeta zemlje. Međunarodni koncept pomoći će Vam shvatiti kako živimo na jednoj planeti u kojoj je svaka kultura drugačija, čija raznolikost obogaćuje našu globalnu zajednicu.

Sve potrebne informacije o programima 12+ za mlade možete dobiti kada kontaktirate lokalni Berlitz centar.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch