1. Početna
 2. Djeca i mladi
 3. Tečajevi stranih jezika za mlade od 12 do 15 g.

tečajevi za mlade od 12 do 15 godina

Tečajevi za mlade 0d 12 do 15 godina

UČENJE JEZIKA za mlade od 12 do 15 godina

Postigni novu razinu razumijevanja i razvij vještine za stvarni život.

CEFR razina: A1-B1

JHS English poboljšava vještine čitanja i pisanja Vašeg djeteta tako da može lagano prijeći na sljedeću razinu. Ovaj program u 20 lekcija priprema polaznike za završnu prezentaciju gdje predstavljaju sami sebe na svojem novom jeziku.

Time Zones program pokriva četiri vještine i kreiran je kako bi Vaše dijete efikasno koristilo engleski jezik. Naučiti će sve glavne strukture engleskoga jezika i bit će izloženo širokom spektru tema. Tijekom lekcija sudjelovat će u dijalozima, razgovorima i raspravama te će s vremenom koristiti točnije i kompleksnije
odgovore. Moći će se pismeno izraziti o raznim temama i trebalo bi moći razumjeti sugovornike u gotovo normalnoj brzini razgovora, a da ne traži ponavljanje onoga što je bilo izgovoreno.

Materijali za druge jezike: Adomania (francuski), Beste Freunde (njemački), Espacio Joven (španjolski)

 

UČENJE KROZ ZABAVU

Berlitz programi za učenje stranih jezika povezuju učenje s raznim zabavnim i zanimljivim aktivnostima koje su osmišljene kako bi Vas privukle i zainteresirale bez obzira koji jezik odabrali. Uranjanje u jezik je jedan od ključnih aspekata Berlitz metode, a do kraja programa bit ćete sigurniji govoreći jezik u školi ili privatno. Možete očekivati poboljšanje svojih komunikacijskih vještina, svoga jezičnog znanja te puno zabave.

Uz učenje stranog jezika, naši programi će idealno nadopuniti Vaše školsko obrazovanje fokusiranjem na popularnu kulturu i poboljšanje vaših sposobnosti kritičkog razmišljanja. Dok učite strani jezik otkrit ćete više o svijetu oko Vas, a to će vam otvoriti vrata uzbudljivim akademskim i stručnim mogućnostima u svojoj zemlji ili izvan nje.

Za Time Zones program, studentska knjiga, radna knjiga i multimedijski sadržaj razvijeni su od strane National Geographic Learning-a pomoću koje ćete otkriti veličinu, ljepotu i raznolikost planeta zemlje. Međunarodni koncept pomoći će Vam shvatiti kako živimo na jednoj planeti u kojoj je svaka kultura drugačija, čija raznolikost obogaćuje našu globalnu zajednicu.

Već danas se obratite lokalnom Berlitz centru kako biste djetetu pružili priliku koja će mu vrijediti cijeli život.

Kontakt

Zašto Berlitz Kids and Teens?

w

Efikasano i zanimljivo

Berlitz metoda se usredotočuje na situacije i aktivnosti iz stvarnog svijeta zbog čega je učenje jezika efikasno, zabavno i značajno za mlade polaznike.

 • Situacije i teme iz stvarnog života
 • Stimulirajuće aktivnosti i igre
 • Lekcije se izvode na ciljanom jeziku (potpuno uranjanje)
 • Maksimizira se vrijeme govora polaznika
 • Instruktori su izvorni govornici iz cijelog svijeta

Mjerljivo i korisno

Naš jedinstven ciklus učenja daje polaznicima i njihovim roditeljima priliku pratiti napredak, mjere poboljšanja i proslave uspjehe.

 • Početni test kako bi dijete smjestili u odgovarajući program prema njihovim potrebama
 • Redovite točke provjere kako bi pratili napredak polaznika (vidite naš ciklus učenja)
 • Savjetodavni sastanci jedan na jedan
 • Proslave uspjeha i završetka tečaja

Fleksibilno i prilagodljivo

Nudimo fleksibilna rješenja za svakoga.

 • Nastava uživo u školi ili uživo online
 • Male grupe i individualni tečajevi
 • Redovna nastava nakon škole, ljetne i zimske radionice te intenzivni programi

Obogaćuje i osnažuje

Naš jedinstven pristup pomaže mladim polaznicima da razviju svjetske vještine koje ih pripremaju za život.

 • Partnerstvo s National Geographic Learning-om
 • Aktivnosti upoznavanja polaznika s raznim kulturama
 • Iskustva koje izgrađuju karakter kroz nastavu i radionice
 • Prilika za razvijanje kvaliteta poput timske suradnje, rješavanja problema i voditeljskih vještina
 • Izgradnja samopouzdanja.

Povratne informacije polaznika

w

Effective

Nismo ni znali njen stvarni napredak dok nismo opet otišli na godišnji u stranu zemlju i dok se nije našla u situaciji govoriti jezik sa strancima. Prošle godine je uglavnom šutila iako poznaje jezik. Ovaj put kao da je druga osoba, priča, zabavlja se, našla je prijatelje, nevjerojatno! I to sve ide s lakoćom, ne opterećuje se ako nešto ne zna, odmah nađe jednostavniji način da nešto kaže.

Odlično, hvala vam

Tomislav, tata

Rewarding

Lucija je presretna, bilo je genijalno, njoj je to doživljaj i izlazak, uživa na engleskom, želi ići zauvijek na engleski, ima bolji izgovor od tate, sviđa im se mogućnost virtualne nastave isto.

Robert, tata

Marko se jako veseli suboti zbog sata engleskog jezika što samo potvrđuje naše izrazito pozitivno mišljenje kako o samoj školi tako i o svima vama. Instruktorica mu je jako draga, svaka pohvala njoj na dinamičnosti i raznolikosti svakog novog sata.

Jasminka, mama

Empowering

Izuzetno sam zadovoljna Markovim napretkom, mogla bih čak reći da je podjednako sramežljiv na hrvatskom i na engleskom i doista nema nikakve probleme u korištenju jezika kada razgovara i druži se s našim prijateljima koji ne govore hrvatski. Jednako tako, uspjeh u školi mu je odličan. Dodatno, htjela bih napomenuti i izuzetnu profesionalnost Vašeg tima u smislu mojeg iskustva kao mame polaznika, stvarno pružate sjajnu uslugu korisnicima, osobito u dijelu praćenja kvalitete i osobnog pristupa klincima, na čemu smo osobito zahvalni. Poduku za Marka u Vašem centru doista smatram jednom od boljih životnih investicija.

Maruška, mama

Confidence boost

Otkada je Petar krenuo u Berlitz sve ono što je pasivno znao i učio u školi godinama tek je sada izašlo van. I to na kakav način, priča slobodno bez ikakve zadrške, nevjerojatno. Prije se nije uopće usudio upuštati u razgovore s našim prijateljima koji ne razumiju hrvatski, a sada nakon samo jedne sezone aktivno koristi sve što zna (a pokušava i ono što ne zna).

Branko, tata

Flexibility

Hvala njegovoj instruktorici na radu s Tinom te na lijepim riječima o Tinovom napretku! Tin je jako zadovoljan nastavom u Berlitzu i sigurno će nastaviti usavršavati engleski u Vašem centru. Željela bih se svima zahvaliti što ste u ovo izazovno vrijeme uspjeli organizirati nastavu online kako bi naša djeca i dalje nastavila s učenjem makar i na daljinu. Iako Tinu nedostaje živi kontakt s instruktoricom i prijateljima iz grupe, zadovoljan je kvalitetom online nastave.

Alica, mama

Global skills

Zahvaljujem na informaciji vezano za Ivin napredak njemačkog i engleskog jezika. Svi su rezultati očekivani. Iva je prezadovoljna sa svime. Stalno slušamo pohvale kako o profesorima tako i o nastavi. Ivin je cilj postići uspjeh s učenjem njemačkog jezika kao što je to uspjela s engleskim jezikom. Mislim da je na dobrom putu, uočili smo razliku u radu s njemačkim jezikom od kad je krenula kod Vas. Tako da smo baš zadovoljni.

Slavica, mama