1. Početna
 2. Djeca i mladi
 3. Tečajevi stranih jezika za mlade 16 godina i više

Tečajevi za mlade od 16 godina i više

Impact

UČENJE JEZIKA za mlade od 16 i više godina

Budi lider i pronađi svoje mjesto u globalnoj zajednici.

CEFR razina: A1 – C1

Impact predstavlja više nego samo učenje engleskog jezika. Pomaže polaznicima da bolje razumiju sebe, jedni druge i svijet u kojem žive. Impact motivira polaznike da otkriju tko su i što žele biti promicanjem samoizražavanja, pripadnosti globalnoj zajednici i aktivnoga sudjelovanja. Učimo polaznike da razumiju kompleksne i detaljne informacije iz dužih rasprava i dijaloga te da dijele svoje mišljenje o težim temama.
Nakon Impacta imamo cijeli spektar specijaliziranih materijala kako bismo se prilagodili potrebama Vašeg djeteta dok prolazi tranziciju u odraslu dob.

Materijali za druge jezike: Cosmopolite (francuski), Mit Uns Starten Wir! (njemački), Etapas Plus (španjolski).

Berlitz metoda®

U Berlitzu vjerujemo da je učenje stranih jezika iskustvo u kojem možete uživati u bilo kojem razdoblju života. Bez obzira učite li jezik kako biste stekli nove prijatelje, putovali svijetom, položili ispit u školi, upisali fakultet koji želite, ili dobili posao snova, imamo rješenje kojim ćemo Vam pomoći ostvariti te ciljeve. Već više od 140 godina naša jedinstvena metoda pomaže ljudima da lakše komuniciraju. Učenje uranjanjem u jezik, individualno ili u malim  grupama, s nastavnicima koji su izvorni govornici jamstvo je da će mladi polaznici na bilo kojoj razini brzo naučiti govoriti novi jezik. Ulažemo u svoje nastavnike koji su spremni voditi polaznike na putu ispunjenja svoga punog potencijala. Naš tim nastavnika dolazi iz cijeloga svijeta te tako unosi kulturnu raznolikost i uzbuđenje u svaku lekciju.

 

Kontakt

Zašto Berlitz Kids and Teens?

w

Efikasano i zanimljivo

Berlitz metoda se usredotočuje na situacije i aktivnosti iz stvarnog svijeta zbog čega je učenje jezika efikasno, zabavno i značajno za mlade polaznike.

 • Situacije i teme iz stvarnog života
 • Stimulirajuće aktivnosti i igre
 • Lekcije se izvode na ciljanom jeziku (potpuno uranjanje)
 • Maksimizira se vrijeme govora polaznika
 • Instruktori su izvorni govornici iz cijelog svijeta

Mjerljivo i korisno

Naš jedinstven ciklus učenja daje polaznicima i njihovim roditeljima priliku pratiti napredak, mjere poboljšanja i proslave uspjehe.

 • Početni test kako bi dijete smjestili u odgovarajući program prema njihovim potrebama
 • Redovite točke provjere kako bi pratili napredak polaznika (vidite naš ciklus učenja)
 • Savjetodavni sastanci jedan na jedan
 • Proslave uspjeha i završetka tečaja

Fleksibilno i prilagodljivo

Nudimo fleksibilna rješenja za svakoga.

 • Nastava uživo u školi ili uživo online
 • Male grupe i individualni tečajevi
 • Redovna nastava nakon škole, ljetne i zimske radionice te intenzivni programi

Obogaćuje i osnažuje

Naš jedinstven pristup pomaže mladim polaznicima da razviju svjetske vještine koje ih pripremaju za život.

 • Partnerstvo s National Geographic Learning-om
 • Aktivnosti upoznavanja polaznika s raznim kulturama
 • Iskustva koje izgrađuju karakter kroz nastavu i radionice
 • Prilika za razvijanje kvaliteta poput timske suradnje, rješavanja problema i voditeljskih vještina
 • Izgradnja samopouzdanja.

Povratne informacije polaznika

w

Effective

Nismo ni znali njen stvarni napredak dok nismo opet otišli na godišnji u stranu zemlju i dok se nije našla u situaciji govoriti jezik sa strancima. Prošle godine je uglavnom šutila iako poznaje jezik. Ovaj put kao da je druga osoba, priča, zabavlja se, našla je prijatelje, nevjerojatno! I to sve ide s lakoćom, ne opterećuje se ako nešto ne zna, odmah nađe jednostavniji način da nešto kaže.

Odlično, hvala vam

Tomislav, tata

Rewarding

Lucija je presretna, bilo je genijalno, njoj je to doživljaj i izlazak, uživa na engleskom, želi ići zauvijek na engleski, ima bolji izgovor od tate, sviđa im se mogućnost virtualne nastave isto.

Robert, tata

Marko se jako veseli suboti zbog sata engleskog jezika što samo potvrđuje naše izrazito pozitivno mišljenje kako o samoj školi tako i o svima vama. Instruktorica mu je jako draga, svaka pohvala njoj na dinamičnosti i raznolikosti svakog novog sata.

Jasminka, mama

Empowering

Izuzetno sam zadovoljna Markovim napretkom, mogla bih čak reći da je podjednako sramežljiv na hrvatskom i na engleskom i doista nema nikakve probleme u korištenju jezika kada razgovara i druži se s našim prijateljima koji ne govore hrvatski. Jednako tako, uspjeh u školi mu je odličan. Dodatno, htjela bih napomenuti i izuzetnu profesionalnost Vašeg tima u smislu mojeg iskustva kao mame polaznika, stvarno pružate sjajnu uslugu korisnicima, osobito u dijelu praćenja kvalitete i osobnog pristupa klincima, na čemu smo osobito zahvalni. Poduku za Marka u Vašem centru doista smatram jednom od boljih životnih investicija.

Maruška, mama

Confidence boost

Otkada je Petar krenuo u Berlitz sve ono što je pasivno znao i učio u školi godinama tek je sada izašlo van. I to na kakav način, priča slobodno bez ikakve zadrške, nevjerojatno. Prije se nije uopće usudio upuštati u razgovore s našim prijateljima koji ne razumiju hrvatski, a sada nakon samo jedne sezone aktivno koristi sve što zna (a pokušava i ono što ne zna).

Branko, tata

Flexibility

Hvala njegovoj instruktorici na radu s Tinom te na lijepim riječima o Tinovom napretku! Tin je jako zadovoljan nastavom u Berlitzu i sigurno će nastaviti usavršavati engleski u Vašem centru. Željela bih se svima zahvaliti što ste u ovo izazovno vrijeme uspjeli organizirati nastavu online kako bi naša djeca i dalje nastavila s učenjem makar i na daljinu. Iako Tinu nedostaje živi kontakt s instruktoricom i prijateljima iz grupe, zadovoljan je kvalitetom online nastave.

Alica, mama

Global skills

Zahvaljujem na informaciji vezano za Ivin napredak njemačkog i engleskog jezika. Svi su rezultati očekivani. Iva je prezadovoljna sa svime. Stalno slušamo pohvale kako o profesorima tako i o nastavi. Ivin je cilj postići uspjeh s učenjem njemačkog jezika kao što je to uspjela s engleskim jezikom. Mislim da je na dobrom putu, uočili smo razliku u radu s njemačkim jezikom od kad je krenula kod Vas. Tako da smo baš zadovoljni.

Slavica, mama