1. Početna
  2. Djeca i mladi
  3. Kids & Teens tečajevi u Berlitzu

JEZIČNI TEČAJEVI ZA DJECU I TINEJDŽERE U BERLITZU

GRUPNI PROGRAMI I PRIVATNA PODUKA U SAVRŠENOM OKRUŽENJU ZA UČENJE

Bilo da je za najmlađu djecu ili za onu nešto stariju, rano učenje jezika uvijek se isplati jer su djeca prirodni talenti za jezike. Učenje engleskog ili nekog drugog stranog jezika kroz igru, ne predstavlja samo zabavu već i odličnu priliku. Vaše će dijete ući u svijet novog jezika ili u malenoj grupi do osam polaznika ili jedan na jedan s privatnim instruktorom.

ZABAVNO UČENJE JEZIKA U POZNATOJ I OPUŠTENOJ ATMOSFERI

Pružite svojoj djeci prednost istraživanja cijelog jednog novog svijeta učenjem stranog jezika u Berlitzu. Vaše će dijete učiti jezik jednom tjedno nakon škole u malenoj grupi ili individualno s instruktorom.

Bilo da želite proširiti njihove obzore ili produbiti kulturološku povezanost, Berlitz će Vašoj djeci otvoriti vrata u veći svijet. Pružite svojoj djeci priliku rasti uz jezičnu poduku iz Berlitza.

JEZIČNI TEČAJEVI ZA DJECU I TINEJDŽERE U BERLITZU
  • Učenje jezika prema Berlitzovoj komunikacijskoj metodi
  • Dobro prilagođen nastavni plan i program
  • Posebno obučeni jezični instruktori, izvorni govornici
  • Polaznici uče svojim tempom
  • Ponuda individualnih i grupnih programa
PRILAGOĐENO POTREBAMA VAŠEG DJETETA

Nikad nije prerano za učenje novog jezika! Berlitz Kids programi namijenjeni su djeci od četvrte godine starosti. Učenje se odvija u malenim grupama od pet do osam polaznika, a poduka je interaktivna i vesela. Prikladno i praktično, Berlitzovi programi za djecu idealan su način da djetetu uvedete novi jezik tijekom razvoja socijalnih vještina.

Berlitz Kids Tutoring program, individualne instrukcije za djecu namijenjene su razvoju jezičnih vještina djece i tinejdžera od četiri do 17 godina. Ovaj program poduke usredotočen je na individualne potrebe i specifične ciljeve svakog djeteta, a komunikacijski pristup i metoda koju koristimo razvija vještine slušanja i govorenja.

Štoviše, Berlitz metoda® uranja Vaše dijete u ciljani jezik garantirajući brze i dugotrajne rezultate bez obzira na njihovo predznanje na početku programa.

Pružite svojoj djeci ovu priliku i kontaktirajte jezični centar Berlitz u svojoj blizini da biste saznali više.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch