1. Početna
  2. Građani
  3. Besplatni Online test

Besplatni Online test

Berlitz jezična procjena i mjerenje napretka kako bi maksimizirali uspjeh

Berlitz nudi standardizirane ispite kako biste ocijenili vještine govora, slušanja, čitanja i pisanja. Mogu se koristiti za ispitivanje pri zapošljavanju i praćenje napretka. Možete usporediti ocjene s poznatim standardiziranim ispitima i skalama vještina poput TOEIC (Test of English for International Communication), TOEFL (Test of English as a Foreign Language) i CEF (Common European Framework of Reference for Languages).

  • Berlitz ispit govornih vještina je dostupan na puno jezika i može biti prilagođeno kako bi se usredotočili na određene vještine potrebne vašim zaposlenicima za svakodnevnu komunikaciju s kolegama i klijentima.

  • Berlitz ispit vještine slušanja i čitanja je prihvatljiv, povoljan online alat za procjenjivanje jezičnih vještina zaposlenika ili kandidata. Dostupan je na španjolskom, francuskom, njemačkom, talijanskom i engleskom jeziku.

  • Berlitz ispit vještine pisanja je pisana procjena na papiru koji je stvoren za ispitivanje veći broj zaposlenika ili kandidata. Dostupan je na engleskom jeziku i može se razviti i na drugim jezicima po potrebi.

The Berlitz Online Placement Test

Ako imate bilo kakvih tehničkih problema prilikom pokušaja upotrebe Berlitz Online Level testa, najčešći mogući problem su::

  • Flash player nije instaliran ili je oštećen
  • Pop-ups su blokirani
  • Lokalna mreža je preopterećena (probati u drugo vrijeme ili na drugoj mreži)
  • Firewall blokira pristup testu

Za optimalne uvjete testiranja, pročitajte upute na početnoj stranici nakon prijave. Sretno s testom! Za početak molimo vas kliknite ovdje.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb
Get in touch