1. Početna
  2. Djeca i mladi
  3. Međunarodni kampovi

Doživite svijet kroz interakciju s drugima

Berlitz International Camps učinit će učenje jezika međunarodnom avanturom

Naučite jezik u zemlji u kojoj se govori. Programi Berlitz International Camps je idealna solucija za razvoj razumijevanja prema različitim kulturama, razvoju logičkog razmišljanja te prezentacijskih vještina. Iako je perfektna kombinacija zabave i učenja, moći će te istražiti kulturu iza jezika te poboljšati svoje razumijevanje multikulturnog svijeta u kojem živimo. Kampovi se održavaju ljeti i zimi, a nudimo ih i za vrijeme školskih praznika tijekom cijele godine.

Steknite nove prijatelje učeći zajedno

  • Naučite tehnike prezentacije i intervjuiranja;
  • Poboljšajte svoje samopouzdanje pozitivnim jačanjem uz pomoć naših visoko kvalificiranim trenera;
  • Podijelite svoje vrijeme s prijateljima iz cijelog svijeta;
  • Sudjelujte u poticajnim i zabavnim aktivnostima i radionicama;
  • Budite potpuno uronjeni u novu jezičnu sredinu koja vas potiče na upotrebu jezika;

U potpunosti uronjeni u jezik

Glavni element Berlitz metode je potpuno uranjanje u ciljani jezik. Sudionici kampa potaknuti su govoriti i komunicirati na ciljanom jeziku s drugom djecom i izvan standardnih lekcija, jer ih većina ne dijeli isti materinski jezik. Uzbudljive aktivnosti Vas potiču tako da učite jezik dok ste u potpunosti uključeni i u druge aktivnosti. To značajno povećava povjerenje u Vašu sposobnost komuniciranja na stranom jeziku, a to će povjerenje ostati dugo nakon što se vratite kući iz kampa.

Svaki/a Berlitz trener/ica je izvorni govornik jezika kojeg učite i svaki/a trener/ica posjeduje vještine kojima će vas motivirati kroz cijelo iskustvo. Lekcije su prilagođene vašim potrebama, a to vam omogućuje da na kraju kampa postignete najvišu razinu uspjeha.

Berlitz međunarodni kampovi su isplanirani da traju za vrijeme školskih praznika tokom cijele godine, a to vam daje fleksibilnost kod planiranja ovog nezaboravnog iskustva. Obratite se lokalnom Berlitz centru za više informacije o datumima i lokacijama kampa.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch