MENUMENU

Jezični programi i edukacije za tvrtke

Berlitz je izuzetno posvećen specifičnim potrebama tvrtki. Pružamo široku paletu jezičnih programa i međukulturne obuke, a konkretan tečaj kreirate sami. Od odabira specifičnog sadržaja treninga, termina, intenziteta, virtualnog uživo ili uživo predavanja, u našem centru ili kod Vas, u charter grupama, individualno ili online — opcija je mnogo. Korporacije diljem svijeta cijene činjenicu da Berlitz nudi više programskih mogućnosti i više načina učenja nego i jedna druga organizacija koja se bavi jezičnom podukom.

Tijekom godina iskustva u svim industrijama Berlitz je razvio čitav niz materijala koji obrađuju od općih poslovnih tema do tema specijaliziranih za konkretne poslove, industrije ili institucije. Najveća je prednost Berlitza da svoj tečaj možete krojiti po vlastitim željama i potrebama.

Bez obzira koju opciju odaberete, vaš će se trener koristiti Berlitz metodom  kako bi vam pomogao brzo i učinkovito postigli jezične ciljeve. Obratite se lokalnom Berlitz jezičnom centru za tečajeve stranih jezika koje vode kompetentni Berlitz instruktori.

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Berlitz metoda

Učenje jezika na aktivan i prirodan način.

Saznajte više >

Follow Berlitz Zagreb

Get in touch

Certifications

ISO certifikat