Tečajevi stranih jezika za poslovne korisnke
  1. Početna
  2. Građani
  3. Berlitz virtualna učionica uživo

Naučite jezik online u virtualnom okruženju

Ako želite grupnu jezičnu poduku s izvornim govornikom, ali prečesto putujete da biste mogli redovito dolaziti na određenu lokaciju, svakako razmislite o tečaju Berlitz virtualna učionica (Berlitz Virtual Classroom). U grupi od 3 do 5 polaznika, Berlitzov će se instruktor posvetiti Vašim osobnim i profesionlanim jezičnim ciljevima, a sve što ćete za to trebati je internetska veza. Štoviše, ako se odlučite za virtualni tečaj, dobit ćete pristup raznim korisnim materijalima koje su izradili Berlitzovi stručnjaci.

Što je uključeno u Berlitz virtualnu učionicu (BVC):
  • Uvodni modul koji vas priprema za virtualnu učionicu
  • Dodatni materijali, knjige i CDi
  • Nastavni sadržaj, provjera napretka, završni ispit
  • Funkcija snimanja koja vam omogućuje ponavljanje lekcija u bilo kojem trenutku
  • Povratne informacije i privremena izvješća

Jasne su prednosti učenja stranog jezika u Berlitzovoj virtualnoj učionici: uštedjet ćete vrijeme i novac te imati fleksibilniji raspored. Provjera i privremena izvješća omogućuju praćenje napretka, a završni ispit omogućuje Vam mjerenje napretka.

Mogućnost ponovnog gledanja predavanja te upotreba materijala tečaja bilo gdje i bilo kada znači da ćete moći nastaviti s realizacijom svojih ciljeva čak i kada niste prijavljeni u virtualnu učionicu.

Tek u dogovoru s Vama kreiramo program prilagođen razini Vašeg trenutnog znanja. Test procjene je besplatan i prvi je korak prema ostvarenju Vaših jezičnih ciljeva. Uz stručne trenere/ice, učinkovite materijale i fleksibilnost virtualne nastave, put do uspjeha je zajamčen.

Kontaktirajte lokani Berlitz centar za više informacija o rezervaciji tečaja Berlitz virtualne učionice (BVC).

Imate li pitanja ili želite više informacija o našim uslugama, programima i jezičnim tečajevima pošaljite nam upit.

Follow Berlitz Zagreb
Get in touch